Clubul Sportiv CFR Iaşi

Şahiştele de la Politehnica-CFR-Cotnari Iaşi au cucerit Ardealul!

În paralel cu Campionatele Naţionale pentru seniori şi senioare de la Cluj, la Palatul Culturii din Iaşi a avut loc un concurs juvenil de şah denumit Cupa Moldovei şi care a avut o participare internaţională.

Continuare...

 

Boxerii lui Nicu Brânzei se mută la Ploieşti

BOXÎn intervalul 3-8 martie, la Ploieşti se desfăşoară întrecerile Cupei României la box pentru juniori, cu participarea a tuturor cluburilor de profil din ţară. Din cadrul secţiei de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi, sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, la competiţia prahoveană vor participa patru tineri sportivi, ei fiind Bogdan-Ioan Atasiei (cat. 70 kg), Andrei-Ioan Rotundu (cat. 46 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 52 kg) şi Bogdan Şoreanu (cat. 66 kg). În afară de CS CFR Iaşi, la deplasarea boxerilor ieşeni la Ploieşti a contribuit şi directorul DSV Ionel Bondoc, un pasionat al sportului cu mănuşi. Competiţia contează şi ca un criteriu de selecţie pentru lotul naţional de juniori, condus de Titi Tudor “Prosop”, primul antrenor al lui Leonard Doroftei.

 

Dublă întâlnire de popice Polonia – România

În zilele de 23 şi 24 februarie, localitatea Tomaszow-Mazowiecki va găzdui dubla partidă de popice pentru juniori şi junioare între Polonia şi România.

Continuare...

 

Medalii româneşti de aur la Balcaniada de sabie din Serbia

În localitatea Zrenjanin (Serbia) au avut loc Campionatele Balcanice de sabie pentru cadeţi şi juniori, acolo unde delegaţia României, condusă de antrenorul ieşean Iulian Biţucă s-a impus în toate probele de concurs ale juniorilor.

Continuare...