Clubul Sportiv CFR Iaşi

Radu Pipa, ales în conducerea Federaţiei Române de Popice-Bowling

Miercuri, pe 5 martie 2008, la Bucureşti, în conformitate cu Statutul Federaţiei Române de Popice-Bowling – capitolul VIII şi în baza Hotărârii Prezidiului Federal din data de 30 ianuarie 2008 a avut loc Adunarea Generală Anuală a forului din Capitală.

Continuare...

 

Şahiştele de la Politehnica-CFR-Cotnari Iaşi au cucerit Ardealul!

În paralel cu Campionatele Naţionale pentru seniori şi senioare de la Cluj, la Palatul Culturii din Iaşi a avut loc un concurs juvenil de şah denumit Cupa Moldovei şi care a avut o participare internaţională.

Continuare...

 

Boxerii lui Nicu Brânzei se mută la Ploieşti

BOXÎn intervalul 3-8 martie, la Ploieşti se desfăşoară întrecerile Cupei României la box pentru juniori, cu participarea a tuturor cluburilor de profil din ţară. Din cadrul secţiei de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi, sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, la competiţia prahoveană vor participa patru tineri sportivi, ei fiind Bogdan-Ioan Atasiei (cat. 70 kg), Andrei-Ioan Rotundu (cat. 46 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 52 kg) şi Bogdan Şoreanu (cat. 66 kg). În afară de CS CFR Iaşi, la deplasarea boxerilor ieşeni la Ploieşti a contribuit şi directorul DSV Ionel Bondoc, un pasionat al sportului cu mănuşi. Competiţia contează şi ca un criteriu de selecţie pentru lotul naţional de juniori, condus de Titi Tudor “Prosop”, primul antrenor al lui Leonard Doroftei.

 

Dublă întâlnire de popice Polonia – România

În zilele de 23 şi 24 februarie, localitatea Tomaszow-Mazowiecki va găzdui dubla partidă de popice pentru juniori şi junioare între Polonia şi România.

Continuare...