Clubul Sportiv CFR Iaşi

Şahiştii români se remarcă la turneul din Franţa

Alina MotocŞahistele Alina Motoc, Iosefina Pauleţ şi Smaranda Pădurariu, de la echipa de senioare Politehnica-CFR-Cotnari Iaşi, participă până pe 23 februarie la puternicul turneu “Cappelle La Grande” din Franţa.

Continuare...

 

Victorie pe muchie de cuţit pentru lansatorii din Valea Jiului

Sâmbătă (2008.02.16), în runda cu nr. 11 a sezonului, a doua din retur, în cadrul Campionatului Naţional masculin de popice a fost programat marele derby dintre Inter Petrila şi CFR Olimpia ACB Iaşi, adică dintre vicecampioana naţională şi campioana en-titre, meciul din Valea Jiului fiind arbitrat de bucureşteanul Constantin Neguţoiu.

Continuare...

 

Noutăţi de marcă la clubul sportiv CFR Iaşi

Conferinta de presaLa arena de popice din cadrul bazei sportive CFR Iaşi, joi după-amiază, pe 14 februarie 2008, a avut loc o conferinţă de presă în care conducerea clubului de la “Gara Mare”, împreună cu sportivii şi antrenori au trecut în revistă priorităţile la acest început de an şi au prezentat mass-mediei locale şi naţionale noile achiziţii pentru competiţiile care vor urma în 2008.

Continuare...

 

Conferinţa de presă amânată pentru joi, 14 februarie 2008

Deoarece nu dorim sa perturbam cu nimic sărbătoarea lui Cătălin Moroşanu si a firmei Cotnari SA (de marţi), am hotărât ca întâlnirea cu mass-media ieşeană si naţională (conf. presa) a clubului sportiv CFR Iaşi sa se amine pentru joi, 14 februarie 2008, la ora 13.00, la arena de popice CFR, din cadrul bazei sportive CFR, din Şoseaua Naţională nr. 7-9 Iaşi.

Va aşteptăm cu noutăţi!

Dan Teodorescu

Ofiţer de presa al CS CFR Iaşi

tel. 0744.67104