Clubul Sportiv CFR Iaşi

Victorie lejeră pentru popicarii ieșeni

CFR Olimpia ACB Iași – Siderurgica Hunedoara 3.336 p.d. – 3.096 p.d. (7-1 la victorii directe) în etapa a III-a a Diviziei Naționale masculine de popice

Continuare...

 

După cantonamentul de la Passau, vin meciurile contra Serbiei

    Pe durata unei săptămâni, echipele de popice juniori şi junioare ale României au efectuat un util cantonament de pregătire la Passau, în Germania, acolo unde consilierul Federaţiei Internaţionale de Popice-Bowling, Georg Barth, a fost o gazdă ospitalieră în toate demersurile făcute pentru ca sportivii şi antrenorii noştri să se simtă cât mai bine în landul Bavariei, la 200 km de München, şi în oraşul celor trei fluvii, Ilzul, Innul şi Dunărea. De fapt, cele trei fluvii care se unesc la Passau şi se continuă cu Dunărea până la vărsare, nu a trecut neobservat primarului general din Passau, Albert Zankl, care a venit la “Rudi Haberger Kegenhalle”, o superbă arenă cu 8 piste pe plăci tip Völlmer tocmai pentru a ura un “Bun sosit” prietenilor din Carpaţi şi pentru a remarca din nou faptul că Germania şi România sunt două ţări dunărene!

Continuare...

 

Victorie la un “băţ”!

Sâmbătă, în cadrul rundei a patra a returului, a 13-a per total sezon, în marele derby al etapei, pe arena din Câmpia Turzii, gazdele de la CFR Cluj & Industria Sârmei Câmpia Turzii s-au impus în faţa vicecampioanei Inter Petrila la un singur “băţ”, cu scorul de 3.350 p.d. – 3.349 p.d. (5-3 la victorii directe).

Continuare...

 

Aur, argint şi bronz pentru pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi

În această săptămână s-au derulat la Ploieşti CUPA ROMANIEI la box pentru juniori, acolo unde au fost prezenţi şi şase pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, antrenaţi de Nicu Brânzei.

Continuare...