Clubul Sportiv CFR Iaşi

BSV Voith St. Pölten, o adversară de temut pentru popicarii ieşeni în "Liga Campionilor"

Popicarii austrieci evoluează într-un echipament galben albastruÎn recentele cupe europene disputate la Ritzing (Austria) şi Zagreb (Croaţia) popicarii de la BSV Voith St. Pölten (foto) şi CFR Olimpia ACB au ocupat acelaşi loc 4, austriecii în Cupa Mondială, iar românii în Cupa Europei.

Continuare...

 

Boxerii lui Nicu Brânzei s-au impus la “Cupa CFR-Iaşi 600”

Timp de două zile, cu ocazia Sărbătorilor Iaşului de Sf. Cuviioasa Parascheva, Sala CSM a găzduit “Cupa CFR-Iaşi 600” la box, cu participarea a peste 30 de pugilişti de la cluburile CFR-CSŞ Unirea Iaşi, Progym Gheorghieni, CSM Roman, CSM Florconstruct Suceava, Voinţa Cluj şi Torpedo Zărneşti.

Continuare...

 

Cupa CFR-Iaşi 600 la popice şi-a desemnat câştigătorii

Duminică, 12 octombrie, cu ocazia Zilelor Iaşului de Sf. Cuvioasă Parascheva, la arena CFR Iaşi a fost organizat un concurs popular la care au participat reprezentanţii cluburilor CFR Olimpia ACB Iaşi şi Rapid Bucureşti, dar şi sportivii amatori ieşeni care nu sunt legitimaţi la FR Popice-Bowling.

Continuare...

 

Victorii împărţite

În etapa a treia din seria a III-a a Diviziei Naţionale de popice pentru juniori şi junioare, popicarii ieşeni şi cei gălăţeni şi-au împărţit victoriile în meciurile disputate sâmbătă la “Gara Mare” şi pe malurile Dunării.

Continuare...