Clubul Sportiv CFR Iaşi

Clubul Sportiv CFR Iaşi îşi inaugurează sala de şah de la Râpa Galbenă

Iozefin PauletÎn intervalul 7-9 martie, secţia de şah Poli-CFR-Cotnari Iaşi organizează prima etapă din Grand Prix-ul Iaşului în sportul minţii. Cu această ocazie, CS CFR Iaşi îşi inaugurează sala de şah de la clubul CFR de la Râpa Galbenă, acolo unde va avea loc competiţia, sub arbitrajul antrenorilor ieşeni Vasile Manole, Vlad Ungureanu şi Vladimir Danilov.

Continuare...

 

Radu Pipa, ales în conducerea Federaţiei Române de Popice-Bowling

Miercuri, pe 5 martie 2008, la Bucureşti, în conformitate cu Statutul Federaţiei Române de Popice-Bowling – capitolul VIII şi în baza Hotărârii Prezidiului Federal din data de 30 ianuarie 2008 a avut loc Adunarea Generală Anuală a forului din Capitală.

Continuare...

 

Şahiştele de la Politehnica-CFR-Cotnari Iaşi au cucerit Ardealul!

În paralel cu Campionatele Naţionale pentru seniori şi senioare de la Cluj, la Palatul Culturii din Iaşi a avut loc un concurs juvenil de şah denumit Cupa Moldovei şi care a avut o participare internaţională.

Continuare...

 

Boxerii lui Nicu Brânzei se mută la Ploieşti

BOXÎn intervalul 3-8 martie, la Ploieşti se desfăşoară întrecerile Cupei României la box pentru juniori, cu participarea a tuturor cluburilor de profil din ţară. Din cadrul secţiei de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi, sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, la competiţia prahoveană vor participa patru tineri sportivi, ei fiind Bogdan-Ioan Atasiei (cat. 70 kg), Andrei-Ioan Rotundu (cat. 46 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 52 kg) şi Bogdan Şoreanu (cat. 66 kg). În afară de CS CFR Iaşi, la deplasarea boxerilor ieşeni la Ploieşti a contribuit şi directorul DSV Ionel Bondoc, un pasionat al sportului cu mănuşi. Competiţia contează şi ca un criteriu de selecţie pentru lotul naţional de juniori, condus de Titi Tudor “Prosop”, primul antrenor al lui Leonard Doroftei.