Clubul Sportiv CFR Iaşi

La un pas de podium la Zagreb

La Cupa Europei de popice, CFR Olimpia ACB Iași s-a clasat pe locul 4, fiind foarte aproape de obținerea medaliilor de bronz

 A doua participare din istoria echipei de popice CFR Olimpia ACB Iași în cupele europene s-a încheiat recent la Zagreb (Croația), acolo unde formația moldavă a încheiat întrecerile din Cupa Europei pe locul 4 și a promovat în urma poziției ocupate la respectiva competiție în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Continuare...

 

Medalii românești în cupele europene la popice

La Zagreb, în Croația, formația feminină Rapid Voința București a câștigat Cupa Europei, iar în Cupa NBC, echipa masculină Inter Petrila a dobândit medaliile de bronz

 În capitala Croația, la Zagreb, timp de 5 zile s-au desfășurat întrecerile Cupei Europei și Cupei NBC la popice, atât în competiția feminină, cât și în cea masculină. După locul 4 obținut în Cupa Europei de popicarii de la CFR Olimpia ACB Iași, echipa Rapid Voința București, condusă de antrenoarea Vasilica Pometcu a cucerit medaliile de aur în competiția feminină, după o întrecere plină de supans în finala cu gazdele de la KK Zagreb.

Continuare...

 

CFR Olimpia ACB Iași luptă pentru podiumul european

Federația Internațională de Popice-Bowling (secțiunea clasică) a programat la Zagreb, în capitala Croației, două cupe continentale, ele fiind Cupa Europei, pentru vicecampioanele naționale și Cupa NBC, pentru câștigătoarele cupelor naționale sau acolo unde nu se organizează astfel de competiții (ex: România), pentru ocupantele locurilor 3 în campionatele interne.

Continuare...

 

Benone Marcu, la un pas de Europenele de box de la Liverpool

Sâmbătă, la Focșani, a avut loc finala mică (pentru locurile 3-4) din cadrul Cupei Federației la box pe echipe/regiuni.

Cele două combatante au fost Moldova și Dobrogea, prima condusă din colțul ringului de antrenorul Relu Auraș, iar a doua de Ilie Dăscalu. La finalul disputei, Moldova a învins Dobrogea cu scorul de 23-17, după ce patru întâlniri nu s-au disputat din lipsă de adversari, câte doi de fiecare grupare.

Continuare...