Clubul Sportiv CFR Iaşi

Victorie la un “băţ”!

Sâmbătă, în cadrul rundei a patra a returului, a 13-a per total sezon, în marele derby al etapei, pe arena din Câmpia Turzii, gazdele de la CFR Cluj & Industria Sârmei Câmpia Turzii s-au impus în faţa vicecampioanei Inter Petrila la un singur “băţ”, cu scorul de 3.350 p.d. – 3.349 p.d. (5-3 la victorii directe).

Continuare...

 

Aur, argint şi bronz pentru pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi

În această săptămână s-au derulat la Ploieşti CUPA ROMANIEI la box pentru juniori, acolo unde au fost prezenţi şi şase pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, antrenaţi de Nicu Brânzei.

Continuare...

 

Participare ieşeană la turneul de tenis juvenil de la Auray

Timp de 8 zile, delegaţia României de tenis de câmp a luat parte la turneul juvenil din localitatea franceză Auray, acolo unde au fost prezenţi 162 de sportivi din 24 de ţări ale lumii. Turneul francez a fost organizat pentru sportivii de 12 ani, din delegaţia României, condusă de antrenorii Vergil Aghion (CFR Iaşi) şi Gabriel Săndulescu (TC AS Piteşti) făcând parte talentaţii tenismeni Alexandra Zmău (CFR Iaşi), Ioana Ducu (Sportul Studenţesc-TC Cris Bucureşti), Teodora Rotaru (TC AS Piteşti), Carmen Truş (TC Sighet Sighetul Marmaţiei) şi Alexandru Sabău (CSŞ 2 Constanţa)

Continuare...

 

Clubul Sportiv CFR Iaşi îşi inaugurează sala de şah de la Râpa Galbenă

Iozefin PauletÎn intervalul 7-9 martie, secţia de şah Poli-CFR-Cotnari Iaşi organizează prima etapă din Grand Prix-ul Iaşului în sportul minţii. Cu această ocazie, CS CFR Iaşi îşi inaugurează sala de şah de la clubul CFR de la Râpa Galbenă, acolo unde va avea loc competiţia, sub arbitrajul antrenorilor ieşeni Vasile Manole, Vlad Ungureanu şi Vladimir Danilov.

Continuare...