Clubul Sportiv CFR Iaşi

Cu echipa austriacă din St. Polten în optimile Ligii Campionilor

Două echipe românești în Liga Campionilor la popice: în optimile de finală ale celei mai galonate competiții continentale vor participa formațiile Romgaz Electromureș Tg. Mureș - la feminin și CFR Olimpia ACB Iași – la masculin.

 Echipa campioană CFR Cluj nu a prins acum “Champions League” la popice, fiind doar pe locul 8 la finele Cupei Mondiale, disputată recent la Ritzing, în Austria, iar formațiile Rapid Voința București (locul 1 la Cupa Europei de la Zagreb), Inter Petrila (locul 3 la Cupa NBC) și Conpet Petrolul Ploiești (locul 5 la Cupa NBC) au refuzat din start participarea din motive financiare sau tehnice.

Continuare...

 

La un pas de podium la Zagreb

La Cupa Europei de popice, CFR Olimpia ACB Iași s-a clasat pe locul 4, fiind foarte aproape de obținerea medaliilor de bronz

 A doua participare din istoria echipei de popice CFR Olimpia ACB Iași în cupele europene s-a încheiat recent la Zagreb (Croația), acolo unde formația moldavă a încheiat întrecerile din Cupa Europei pe locul 4 și a promovat în urma poziției ocupate la respectiva competiție în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Continuare...

 

Medalii românești în cupele europene la popice

La Zagreb, în Croația, formația feminină Rapid Voința București a câștigat Cupa Europei, iar în Cupa NBC, echipa masculină Inter Petrila a dobândit medaliile de bronz

 În capitala Croația, la Zagreb, timp de 5 zile s-au desfășurat întrecerile Cupei Europei și Cupei NBC la popice, atât în competiția feminină, cât și în cea masculină. După locul 4 obținut în Cupa Europei de popicarii de la CFR Olimpia ACB Iași, echipa Rapid Voința București, condusă de antrenoarea Vasilica Pometcu a cucerit medaliile de aur în competiția feminină, după o întrecere plină de supans în finala cu gazdele de la KK Zagreb.

Continuare...

 

CFR Olimpia ACB Iași luptă pentru podiumul european

Federația Internațională de Popice-Bowling (secțiunea clasică) a programat la Zagreb, în capitala Croației, două cupe continentale, ele fiind Cupa Europei, pentru vicecampioanele naționale și Cupa NBC, pentru câștigătoarele cupelor naționale sau acolo unde nu se organizează astfel de competiții (ex: România), pentru ocupantele locurilor 3 în campionatele interne.

Continuare...