Clubul Sportiv CFR Iaşi

Campionii de la CFR Olimpia ACB Iaşi au revenit în propria arenă

ACB După un cantonament de zece zile la Vatra Dornei şi după ce au primit din partea filialei locale din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România titlul de cea mai bună echipă ieşeană pe 2007, popicarii campioni de la CFR Olimpia ACB au reînceput ieri antrenamentele în propria arenă, în perspectiva returului care va debuta pe 2 februarie.

Continuare...

 

Laureaţii pe anul 2007 ai Asociaţiei Presei Sportive din România, Filiala Iaşi

La clubul CFR de la Râpa Galbenă, într-o manifestare artistico-sportivă de amploare, Filiala Iaşi din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România a premiat performerii anului 2007.

Continuare...

 

Şah şi mat în străvechea capitală a Moldovei!

Nu cu mult timp în urmă, cele mai bune cluburi ieşene la ora actuală, CS Politehnica (director: Leonida Antohi) şi CS CFR (preşedinte: Radu Pipa), au semnat un protocol de colaborare pentru a susţine împreună o nouă echipă feminină de şah de mare performanţă, compusă din binecunoscutele sportive Alina Motoc (mare maestră), Iozefina Păuleţ şi Smaranda Pădurariu (ultimele două maestre internaţionale), pregătite de antrenorii Vasile Manole, Vlad Ungureanu şi Vladimir Danilov.

Continuare...

 

Ziariştii ieşeni premiază Clubul Sportiv CFR Iaşi

Filiala Iaşi din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România, grupare care în decembrie a împlinit 80 de ani de existenţă, şi-a desemnat laureaţii pe anul 2007, la şase categorii de premiere: cel mai bun sportiv, cel mai bun fotbalist, cea mai bună echipă, cel mai bun antrenor, cel mai bun club sportiv şi personalitatea sportivă ieşeană a anului. Ancheta a fost finalizată după 33 de voturi, 11 dintre ele aparţinând membrilor de drept APS şi alte 22 fiind opţiunile redacţiilor sportive din mass-media ieşeană.

Continuare...