Clubul Sportiv CFR Iaşi

Box de la CFR Iaşi cu campionul naţional Benone Marcu

Cu gândul la turneul preolimpic de la Pescara (Italia) ceferistul Benone Marcu triumfă în “Cupa Unirii” şi aşteaptă “Cupa României”!

Continuare...

 

Şahistele de la Poli-CFR Iaşi se mută în Franţa!

După rezultatele remarcabile obţinute în ultima vreme, atât pe plan intern cât şi internaţional, şahiştii clubului sportiv Politehnica Iaşi au căpătat o gură de oxigen la începutul acestui an, deoarece prestigioasa firmă Cotnari SA a devenit susţinătoarea financiară a sportivilor pregătiţi de Vasile Manole, Vlad Ungureanu şi Vladimir Danilov, în urma unui protocol semnat în urmă cu puţine zile.

Continuare...

 

Campionii de la CFR Olimpia ACB Iaşi au revenit în propria arenă

ACB După un cantonament de zece zile la Vatra Dornei şi după ce au primit din partea filialei locale din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România titlul de cea mai bună echipă ieşeană pe 2007, popicarii campioni de la CFR Olimpia ACB au reînceput ieri antrenamentele în propria arenă, în perspectiva returului care va debuta pe 2 februarie.

Continuare...

 

Laureaţii pe anul 2007 ai Asociaţiei Presei Sportive din România, Filiala Iaşi

La clubul CFR de la Râpa Galbenă, într-o manifestare artistico-sportivă de amploare, Filiala Iaşi din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România a premiat performerii anului 2007.

Continuare...