Clubul Sportiv CFR Iaşi

Şah şi mat în străvechea capitală a Moldovei!

Nu cu mult timp în urmă, cele mai bune cluburi ieşene la ora actuală, CS Politehnica (director: Leonida Antohi) şi CS CFR (preşedinte: Radu Pipa), au semnat un protocol de colaborare pentru a susţine împreună o nouă echipă feminină de şah de mare performanţă, compusă din binecunoscutele sportive Alina Motoc (mare maestră), Iozefina Păuleţ şi Smaranda Pădurariu (ultimele două maestre internaţionale), pregătite de antrenorii Vasile Manole, Vlad Ungureanu şi Vladimir Danilov.

Continuare...

 

Ziariştii ieşeni premiază Clubul Sportiv CFR Iaşi

Filiala Iaşi din cadrul Asociaţiei Presei Sportive din România, grupare care în decembrie a împlinit 80 de ani de existenţă, şi-a desemnat laureaţii pe anul 2007, la şase categorii de premiere: cel mai bun sportiv, cel mai bun fotbalist, cea mai bună echipă, cel mai bun antrenor, cel mai bun club sportiv şi personalitatea sportivă ieşeană a anului. Ancheta a fost finalizată după 33 de voturi, 11 dintre ele aparţinând membrilor de drept APS şi alte 22 fiind opţiunile redacţiilor sportive din mass-media ieşeană.

Continuare...

 

Gala laureaţilor sportului ceferist

La înmânarea premiilor de sfârşit de an ale CS CFR Iaşi, au fost prezenţi în sală prefectul Nicuşor Păduraru, deputatul Petru Movilă, directorul Fundaţiei Sportului Ieşean Romeo Olteanu, directorul DSJ Iaşi Ion Bucu, directorul regional Constantin Traciuc şi fostul director general al Companiei Naţionale CFR Infrastructură Constantin Axinia.

Continuare...

 

Aur şi argint românesc pe terenurile de tenis de pe malurile Senei

Emblema Open Paris 2008De puţine zile, delegaţia României care a participat la turneul de tenis juvenil de la Paris, sub conducerea antrenorului coordonator Vergil Aghion, de la clubul CFR Iaşi, a revenit în ţară.

Continuare...