Clubul Sportiv CFR Iaşi

Trei medalii pentru popicarii ceferişti ieşeni

La Ploieşti, pe 31 octombrie şi 1 noiembrie 2020 au avut loc Campionatele Naţionale Individuale la popice pentru seniori. Duminică s-au disputat întrecerile masculine la individual clasic şi perechi, acolo unde sportivii de la CFR Olimpia ACB Iaşi, sub conducerea antrennorului Remus Antimirescu au urcat pe cea mai înată treaptă a podiumului la ambele probe.
La individual clasic, podium a fost următorul:
1. Florin Opincă (CFR Olimpia ACB Iaşi) - 567 p.d.
2. Costică Ciurdea (CFR Olimpia ACB Iaşi) - 565 p.d.
3. Bobdan Dudaş (CFR Cluj) - 559 p.d.
În afara podiumului s-au mai clasat ceferiştii ieşeni Ion Cercel - 555 p.d., Iulian Gabriel Cucu - 512 p.d., iar Şrefan Sârbu şi Narcis Agafiţei au reuşi sub 500 p.d.
La perechi, medalia de aur a revenit ieşenilor Florin Opincă şi Costică Ciurdea, cu un total de 1132 p.d.
La feminin s-au impus gazdele de la Conpet Petrolul Ploieşti prin Sanda Alina, respectiv Sanda Alina - Naghi Florentina.
În final, antrenorul emerit Remus Antimirescu ne-a declarat: "Se pare ca CFR Olimpia ACB Iaşi mai are încă putere sa câștige medalii naționale!!!! Felicitări băieți!! 2 aur și 1 argint e maxim după o pauza de pandemie... Tot înainte"
DAN TEODORESCU

NR; Dublul campion național de popice veterani, ieșeanul Aurel Roiu, a plecat la ceruri. Inmormantarea va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, ora 10, la cimitirul Bună Vestire, de lângă CUG Iași. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate!

 

Salbă de medalii pentru halterofilii ieşeni

SALBA  DE MEDALII (5 DE ARGINT SI 1 DE BRONZ), PENTRU HALTEROFILII CEFERISTI DE LA IASI, LA CN DE HALTERE JUNIORI, U 15 SI U 17, CE SE AFLA IN PLINA DESFASURARE LA ARAD..MEDALIAŢII DE LA CS CFR IASI AU FOST PAGU MARIUS SI ATINCAI STEFAN, ANTRENATI DE DANUT FRON.(Dan Teodorescu)

 

Lansare de carte la arenele de tenis CFR Iaşi

Vă aşteptăm cu mult drag la manifestarea culturală din ziua de vineri, 21 august 2020, ora 11.00, de la arenele de tenis CFR Iaşi, unde va avea loc şi o demonstraţie de tenis de câmp cu elevii antrenorilor Vergil Aghion şi Raluca Aghion.

Vă mai informăm că antrenorii emeriţi ceferişti Nicu Brânzei (box) şi Petru Ciorbă (culturism-fitness) vor primi în perioada imediat următoare titlul de cetăţean de onoare al municipiului Iaşi.

Am propus ca acest titlu să fie atribuit şi antrenorilor clubului CFR Iaşi, Dănuţ Fron (haltere) şi Remus Antimirescu (popice).

DAN TEODORESCU

Director Sportiv şi Ofiţer de Presă al CS CFR Iaşi

 

 

Răzvan Aghion, învingător la turneul de tenis "Memorialul Florenţa Mihai"

Plecată prea devreme în lumea de dincolo, dubla finalistă de la Roland Garros cu mai mulţi ani în urmă, românca Florenţa Mihai a fost din nou comemorată la arenele de tenis CFR Iaşi, în memorialul care îi poartă numele şi care s-a derulat în perioada 18-22 iulie 2020. Competiţia arbitrată de Cătălin Costaş şi supervizată de directorul de concurs Vergil Aghion, ajutat de antrenoarea Raluca Aghion, l-a avut drept câştigător la categoria 18 ani băieţi pe Răzvan Aghion, nepotul şi respectiv fiul celor menţionaţi anterior din familia Aghion.    În finala categoriei, Răzvan Aghion l-a învins pe Eduard-Silviu Schipor cu scorul de 6-0, 7-6 (3), ambii jucători fiind componenţi ai clubului sportiv organizator, CFR Iaşi.  
La categoria 10 ani fete, sora lui Răzvan, Elena Aghion (CS Vergilius Iaşi) a fost semifinalistă, trofeul fiind dobândit de Andra Sănătescu, de la TC Oana Iaşi. Ceilalţi câştigători ai turneului ieşean disputat pe categorii de vârstă au fost:  
- 10 ani băieţi - Tudor-George Petroiu (Altius Tenis Club Bucureşti);   
- 12 ani băieţi: David-Ştefan Burac (TC Vaslui);
- 12 ani fete: Bianca-Maria Pleşcan (TC Coreco Iaşi);
- 14 ani băieţi: Sergiu-Constantin Urzică (CSM Moineşti);   
- 14 ani fete: Maria-Bianca Manolache (TC Leo Iaşi); - 18 ani fete: Daria-Maria Munteanu (TC Coreco Iaşi).   
Începând cu ziua de 3 august 2020, la Iaşi, la arenele de tenis de la Cereco şi Ciric se vor derula Campionatele Naţionale Individuale "U 18", acolo unde va fi prezent şi ceferistul ieşean Răzvan Aghion.                       
DAN TEODORESCU