La Bucureşti, Adunarea Generală anuală a APSR a îmbinat utilul cu plăcutul !

Sala de conferinţe Berlioz din cadrul IBIS NORD Hotel din Bucureşti a găzduit vineri, pe 14 noiembrie 2014, Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Presei Sportive din România (APSR). Au participat 40 de ziarişti sportivi din toată ţara, Iaşul fiind reprezentat de Dan Teodorescu (coordonatorul Filialei Iaşi din cadrul APSR, care este şi directorul sportiv şi ofiţerul de presă al CS CFR Iaşi), Gheorghe Şoană, Dan Dobrescu şi noul membru APSR Clement Nemesniciuc, redactor sportiv la Tele Moldova Iaşi şi fostul rugbyst al echipei Poli Agro Unirea Iaşi în anii din urmă.
Preşedintele Dumitru Graur a prezentat raportul de activitate, inclusiv cel financiar pe ultimul an şi a menţionat liniile directoare pe viitor.
La Adunarea Generală din Capitală au mai fost prezenţi Doru Dinu Glăvan (preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România / UZPR), preşedintele Răzvan Burleanu şi managerul de dezvoltare Ciprian Paraschiv, din partea FR Fotbal, dar şi Adrian Socaciu, preşedintele Asociaţiei Student Sport.
În luările de cuvânt, Dan Teodorescu a propus organizarea unei competiţii „transfrontaliere” de fotbal la nivel juvenil la Iaşi, cu participarea echipelor din Iaşi (România), Chişinău (Rep. Moldova) şi Cernăuţi (Ucraina), lucru însuşit imediat de preşedintele Răzvan Burleanu, care a menţionat că mandatul său la FRF este definitiv şi irevocabil, până în 2018.
Seara, toţii ziariştii prezenţi din ţară şi Capitală au fost invitaţi în sectorul VIP al Arenei Naţionale, unde au vizionat partida de fotbal România-Irlanda de Nord 2-0. Cu ajutorul lui Dan Teodorescu şi Ciprian Paraschiv, dar şi a altor oameni de bine aflaţi la faţa locului, pe stadion a intrat şi „mascota” Petrică Ciobanu (subinginer constructor din Iaşi), cel care a dat mâna cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi a trecut apoi în revistă sectorul VIP îmbrăcat în Păcală, Charlie Chaplin şi Napoleon, dorind mult succes tricolorilor ! „Băieţii trebuie să câştige cu 2-0” a spus Petrică Ciobanu înainte de meci, în faţa camerelor TV, şi aşa chiar a şi fost !
DAN TEODORESCU (Vezi şi Galeria Foto a evenimentului, de pe site, deschide sus în dreapta)