Victorii pentru ieşenii Răzvan Aghion şi Daria Munteanu la turneul "Dr. Oetker Junior Trophy"

La Centrul Naţional de Tenis Bucureşti au continuat miercuri, 24 mai, întrecerile de pe tablourile principale de simplu şi dublu ale competiţiei internaţionale denumite "Dr. Oetker Junior  Trophy", pentru categoria de vârstă "U 14 ani", turneul făcând parte din circuitul "Tennis Europe Junior Tour".
La simplu, în turul al II-lea am consemnat două succese ale singurilor ieşeni aflaţi în competiţie, după următoarele rezultate:
- Masculin: Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi) - Adrian Gheorghe (CSM Brăila) 7-6 (5), 3-6, 6-3;
- Feminin: Daria Munteanu (TC Coreco Iaşi) - Anastasiya Yakubechko (Ucraina) 6-3, 6-2.  
Tot la feminin, dar în proba de dublu, perechea Maria Alexandra Moglan (CS AS Club Politehnica Bucureşti) / Daria Maria Munteanu (TC Coreco Iaşi) a capotat în faţa cuplului Katerina Dimitrova / Velina Minkeva (Bulgaria, cap de serie nr. 2) la scorul de 2-6, 0-6.
Joi, pe 25 mai 2017, sunt programate partidele rundei nr. 3 (optimi de finală) ale probei de simplu, acolo unde, pe terenul 6, de la ora 9.30, Răzvan Aghion se va duela cu Arthur Fils (Franţa), iar pe terenul 7, nu înainte de ora 10.30, Daria Maria Munteanu se va lupta la fileu cu Dariya Radulova (Bulgaria, favorita nr. 3).
Turneul internaţional de la Bucureşti aste arbitrat de Vlad Dominţeanu şi coordonat de directorul competiţiei, binecunoscuta fostă tenismenă Cătălina Cristea. 
DAN TEODORESCU
*** PS: Turneele internaţionale din circuitul mondial ITF din iulie şi august 2017, de la arenele de tenis CFR Iaşi, sunt în pericol !!! Se spune că Primăria Municipiului Iaşi nu mai are bani pentru acordarea premiilor şi la acest capitol, deşi ele reprezintă un MARE BRAND al Iaşului şi se organizează de mulţi ani, fără mari probleme financiare. Este oare posibil aşa ceva ? Eu tot nu cred... (DT)
*** PS 2: M-am înşelat, deoarece ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată s-a întâmplat: turneul internaţional de tenis ITF feminin din iulie 2017, de la arenele CFR Iaşi, denumit Trofeul Municipiului Iaşi a fost anulat, din lipsă de finanţare din partea Primăriei Municipiului Iaşi. Oare urmează să fie anulat şi cel masculin, din august??? Oare chiar aşa de rău am ajuns cu promovarea Iaşului peste hotare??? Chiar nimeni nu înţelege că sportul e cel mai bun şi cel mai ieftin ambasador pentru o comunitate???
*** PS 3: Sâmbătă, pe 27 mai 2017, începând cu ora 7.45, arena de popice CFR Iaşi găzduieşte Cupa Iaşului pentru veterani (seniori +50 ani), competiţie ajunsă la ediţia a doua. Intrarea liberă! Vă aşteptăm!