Tenismenii de la CFR Iaşi, pe podium la turneul de la Roman

La Cupa Sempre Dritto Tour de la Roman, tenismenii de la CFR Iaşi au cucerit locuri fruntaşe la mai multe categorii de vârstă, sub conducerea antrenorului Vergil Aghion.

Astfel, la categoria 12 ani fete, Alexandra Zmău a câştigat turneul, după ce a pierdut doar 3 game-uri pe toată durata lui. În finală, ieşeanca Alexandra Zmău a câştigat cu scorul de 6-2, 6-0 în faţa lui Bianca Mihăilă (Laminorul Roman) şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La categoria 10 ani fete, ceferista Bianca Onofrei a învins în finala pe Irina Pătru (Condor Piatra Neamţ) cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3 şi a urcat şi ea pe prima treaptă a podiumului de premiere. În sfârşit, deşi are doar 15 ani, Suzana Sava (antrenori: Florin Sava şi Vergil Aghion) a ocupat un onorant loc 3 la categoria de vârstă 18 ani!

Începând cu data de 1 ianuarie 2008, ieşeanca Alexandra Zmău, alături de alţi cinci sportivi români, sub conducerea antrenorului coordonator al lotului naţional de 12 ani al României, Vergil Aghion, va participa la un puternic turneu internaţional în capitala Franţei, la Paris.