„La mulţi ani” de 35 de ori pentru Bogdan Şaramet !

* Subprefectul Iaşului a împlinit astăzi, 19 ianuarie 2011, frumoasa vârstă de 35 ani, el fiind mereu alături de sportivii şi antrenorii de la CS CFR Iaşi, la manifestările care au fost organizate sub egida clubului ceferist de la „Gara Mare” * Bogdan Şaramet este un adevărat om de sport, el practicând rugby-ul de performanţă în anii din urmă la prim divizionara Poli Agro Unirea Iaşi, unde a fost şi manager la un moment dat

Clubul Sportiv CFR Iaşi urează un sincer "La mulţi ani" cu sănătate şi mult succes în viaţă tânărului subprefect ieşean Bogdan Şaramet (FOTO), cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 35 ani. Domnia sa a fost mereu alături de sportul ceferist ieşean, fiind prezent la competiţiile organizate şi găzduite de Clubul Sportiv CFR Iaşi, la tenis de câmp, box şi popice, dar şi la o mulţime de conferinţe de presă aferente acestor manifestări de nivel naţional şi internaţional. A rostit cuvinte frumoase la adresa sportivilor şi a acordat premiile de rigoare în 2010 la turneul de tenis Cupa de Primăvară Victor Hănescu-CFR Iaşi, la turneele de tenis din calendarul ITF denumite BCR Futures România – Trofeul Municipiului Iaşi, la finalele Campionatelor Naţionale de popice pentru juniori, la turneul internaţional de box Memorialul Iosif Mattes şi la alte multe manifestări aferente calendarului competiţional al CS CFR Iaşi.
Bogdan Şaramet este de profesie economist, cu specialitatea finanţe-bănci şi a avut mai multe funcţii de conducere până a deveni subprefectul Iaşului, în echipa prefectului Dragomir Tomaseschi. A urmat mai multe cursuri post-universitare în România şi Franţa. Vorbeşte foarte bine engleza şi franceza, iubeşte muzica şi literatura, dar mai ales sportul, cu rugby-ul în prim plan. Să ne trăieşti Bogdan Şaramet, că ne mai trebuieşti ! (DAN TEODORESCU)