CLUB SPORTIV CFR IAŞI

MENS SANA IN CORPORE SANO

Miercuri, pe 5 martie 2008, la Bucureşti, în conformitate cu Statutul Federaţiei Române de Popice-Bowling – capitolul VIII şi în baza Hotărârii Prezidiului Federal din data de 30 ianuarie 2008 a avut loc Adunarea Generală Anuală a forului din Capitală.

Adunarea Generală s-a derulat după următoarea ordine de zi:

 

 1. Raport cu privire la activitatea desfăşurată de Federaţia Română de Popice –Bowling pe anul 2007 şi îndeplinirea obiectivelor stabilite;
 2. Raport cu privire la execuţia bugetară pe anul 2007;
 3. Raport pe anul 2007 al cenzorului federaţiei;
 4. Aprobarea planului de activitate pe anul 2008.
 5. Aprobarea bugetului federaţiei pe anul 2008;
 6. Aprobarea calendarului intern şi internaţional pe anul 2008;
 7. Aprobarea noilor taxe şi cotizaţii percepute de Federaţia Română de Popice–Bowling;
 8. Măsuri organizatorice:
  1. completarea Prezidiului Federal cu noi membri;
  2. propuneri de modificare şi completare a Statutului FR Popice-Bowling;
  3. aprobarea Codului Etic al FR Popice-Bowling;
 9. Discuţii

Au participat cu drept de vot delegaţiile structurilor sportive, persoane juridice, posesoare a Certificatului de Identitate Sportivă eliberat de autoritatea naţională competentă, conform principiului 1 membru - 1 vot.

Din partea echipei campioane naţionale CFR Olimpia ACB Iaşi a fost prezent la “AGA” din Capitală antrenorul emerit Ilie Băiaş.

După prezentarea materialelor de sinteză, s-a trecut la completarea Prezidiului Federal al FR Popice-Bowling (noua denumire a Biroului Federal), printre noii membrii aleşi fiind RADU PIPA (preşedintele clubului sportiv CFR Iaşi), arbitrii de primă categorie din Capitală Anton Grecescu şi Constantin Neguţoiu, dar şi reprezentanţii bowlingului din România, în speţă Doru Norea (Constanţa) şi Constantin Ardeleanu (Bucureşti).

Conducerea federaţiei a rămas aceeaşi, în persoana preşedintelui Florin Ţâncu, vicepreşedinţii Mircea Bălaj (preşedintele echipei de popice CFR Cluj) şi Elena Pană şi a secretarului general Costin Novac. “Nu au fost probleme deosebite la adunarea noastră, toată lumea dorind ca jocul de popice şi cel de bowling să pătrundă cât mai mult în viaţa tinerilor sportivi din România. Chiar dacă avem un campionat intern nu cu foarte multe echipe participante, pe plan internaţional popicarii români cuceresc medalii non stop, mulţi dintre ei evolâund la echipele de top din Germania, Ungaria şi Franţa. Asta înseamnă că sportivii noştri au valoare, iar popicele şi bowlingul vor putea să se dezvolte mai mult pe plan intern, în perioada următoare, deoarece <materie primă> avem din belşug!”, ne-a declarat în final secretarul general al FR Popice-Bowling, prof. Costin Novac.