Tenis de câmp

Banner turnee

Michelle-Alexandra Zmău, campioană naţională în tenisul juvenil

La Cluj, în Parcul Rozelor, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de tenis pentru categoria de vârstă 14 ani, la fete şi băieţi, pe cele 16 terenuri ale arenei clubului sportiv Winners din localitate.

Pe tabloul de “64” al întrecerii feminine, Michelle-Alexandra Zmău, antrenată la clubul sportiv CFR Iaşi de către Vergil Aghion şi favorita nr. 13 a turneului clujean, a avut o comportare de excepţie reuşind să câştige titlul naţional la 14 ani, deşi ea are doar 13 ani! După un parcurs excelent, cu victorii pe linie în faţa unor adversare puternice, inclusiv în faţa favoritei nr. 3, bucureşteanca Ioana Ducu (Sportul Studenţesc), ieşeanca Zmău a ajuns în careul de aşi al competiţiei, turneul final fiind programat după sistemul “fiecare cu fiecare”. În “careul” celor patru finaliste au intrat crema tenisului juvenil din România la această oră, precum Andreea Grădinaru (CSŞ Steaua Bucureşti, cap de serie nr. 1), Ilka Csoregi (Winners Cluj, nr. 2) şi Ilinca Bercaru (CSM Oneşti, nr. 4), la care s-a adăugat “puştoaica” de la CFR Iaşi, Michelle-Alexandra Zmău, favorita nr. 13 a competiţiei şi care nimeni nu-i dădea nici o şansă la podium! În cele trei partide disputate, Zmău a reuşit două victorii de prestigiu, cu care a reuşit să cucerească primul loc al podiumului. Michelle-Alexandra Zmău, probabil noua “Virginia Ruzici de pe malurile Bahluiului”, s-a impus în faţa lui Andreea Grădinaru cu 6-2, 6-1 şi Ilinca Bercaru cu 6-4, 6-1. A pierdut un singur meci, 5-7, 3-6 cu Ilka Csoregi, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe Zmău să se claseze pe locul 1, cu 2 victorii la activ şi cu un punctaj superior următoarelor clasate pe podium, Grădinaru (locul 2 – tot cu 2 victorii) şi Csoregi (locul 3, la fel cu 2 victorii). Pe locul 4 s-a clasat Bercaru, fără nici un succes la activ.

La dublu fete, Michelle-Alexandra Zmău a făcut pereche cu Teodora Rotaru (TC AS Piteşti) şi a ajuns în semifinalele turneului. Cuplul Zmău – Rotaru a pierdut în penultimul act al competiţiei în faţa perechii din Capitală Cristina Ene (Sportul Studenţesc) - Andreea Grădinaru (CSŞ Steaua) după un meci extraordinar de echilibrat, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12. Cuplul Zmău-Rotaru a încheiat astfel competiţia pe un onorant loc 3-4, titlul naţional revenind perechii Ilinca Bâră (TC Iris Ştei)– Ilinca Bercaru (CSM Oneşti), după 6-4, 6-3 cu Cristina Ene (Sportul Studenţesc Bucureşti) - Andreea Grădinaru (CSŞ Steaua Bucureşti), în finala turneului naţional de dublu de la Cluj. “Victoria Alexandrei Zmău la Cluj este un nou succes al clubului CFR Iaşi şi a tenisului juvenil de mare performanţă care se practică sub conducerea antrenorului Vergil Aghion. Din păcate, însă, lui Zmău trebuie să-i asigurăm participarea la mai multe turnee în străinătate şi asta costa bani pe care clubul nostru nu-i are în prezent. În mod normal, lui Zmău trebuie să-i găsim un sponsor personal, poate şi cei de la Fundaţia Sportului Ieşean ar putea să ne ajute în acest sens, pentru ca această mare valoare în tenisul juvenil românesc să nu se piardă cu trecerea timpului...”, ne-a declarat în final preşedintele CS CFR Iaşi, George-Radu Pipa.

Dan TEODORESCU

 

Victorii ieşene la Naţionalele de tenis de la Cluj

În perioada 30 mai – 7 iunie, la Cluj se desfăşoară Campionatele Naţionale de tenis pentru categoria de vârstă 14 ani, la fete şi băieţi.

Pe tabloul de “64” al întrecerii feminine, în primul tur, Michelle-Alexandra Zmău, antrenată la clubul sportiv CFR Iaşi de către Vergil Aghion şi favorita nr. 13 a turneului clujean, a câştigat în faţa lui Bianca Iorga (SCM Bacău) cu categoricul scor de 6-1, 6-0. Deşi are doar 12 ani şi concurează în faţa unor adversare cu 2 ani mai mari decât ea, ceferista Zmău a învins şi în turul secund pe Ana-Maria Petcu, de la Voinţa Craiova. cu scorul de 6-0, 6-4.

În turul 3, Zmău va întâlni pe favorita nr. 3 a turneului, bucureşteanca Ioana Ducu, de la Sportul Studenţesc, o adversară de temut. La dublu fete, Michelle-Alexandra Zmău face pereche cu Teodora Rotaru (TC AS Piteşti) şi are toate şansele să se impună şi în această probă.

Tot în proba de simplu, ieşeanca Laura Enea (Coreco) s-a impus şi ea în primele două tururi, după 6-1, 6-2 cu Zeina Farran (Voinţa Oradea) şi 6-1, 6-1 cu Ioana Dumitraşc-Pop (Bistriţa Bacău).

În direct de la Cluj, antrenorul ceferist ieşean Vergil Aghion ne-a declarat: “Avem aici o competiţie excepţională, care se desfăşoară pe o arenă superbă, cu 14 terenuri de tenis!!! Cu o bună pregătire fizică şi mentală, Alexandra Zmău are toate şansele să ajungă în fazele superioare ale turneului. Meciurile se desfăşoară aici non-stop, după 2 zile de ploaie, care a perturbat oarecum desfăşurarea competiţiei”.

În turneul băieţilor, pe tabloul principal au ajuns şi doi tineri tenismeni ieşeni, ei fiind Sorin Roşca (Micul AS) şi George Prisăcaru (Giglio). Sorin Roşca a învins şi el în turul inaugural, ajungând pe tabloul de “32”. Arbitrul principal al turneului clujean este Ioan Mărginean.

Dan TEODORESCU

 

Vicepreşedintele FR Tenis, în vizită la arenele de tenis CFR

Pe 26 mai s-a semnat contractul de parteneriat nr. 737 dintre FR Tenis şi clubul sportiv CFR Iaşi, în ceea ce priveşte organizarea turneului internaţional denumit „Trofeului Municipiului Iaşi”, care face parte din circuitul ITF al României, care până anul trecut s-a numit circuitul de tenis „Ţiriac Trophy”

Noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Liviu Ursuleanu, care este şi preşedintele binecunoscutului club bucureştean de tenis “Livone-Ilie Năstase” a fost astăzi oaspetele clubului sportiv CFR Iaşi. Cu această ocazie, după o vizită la arenele de tenis din cadrul bazei sportive CFR Iaşi, s-a semnat contractul de parteneriat nr. 737, obiectul acestuia fiind “Stabilirea unui parteneriat între Clubul Sportiv CFR Iaşi şi Federaţia Română de Tenis, în vederea derulării în bune condiţii a turneului de tenis TROFEUL MUNICIPIULUI IAŞI din cadrul Circuitului International masculin de Tenis al României, turneu care va avea loc la arenele de tenis CFR Iaşi, din cartierul Alexandru cel Bun, în perioada 4-12 iulie 2009”. “Vicele” Ursuleanu a fost extrem de încântat de starea celor patru terenuri de tenis pe zgură din cadrul bazei sportive CFR Iaşi, acolo unde antrenorii Vergil Aghion şi Oana Hâncu pregătesc viitorii performeri din tenisul ieşean.  
Turneul de la Iaşi va avea premii de 10.000 dolari oferiţi de Primăria Iaşi, iar o altă sumă de 10.000 dolari, pentru cheltuielile de organizare, va fi asigurată de către FR Tenis. Însoţit de preşedintele Clubului Sportiv CFR Iaşi George-Radu Pipa, vicepreşedintele FR Tenis Liviu Ursuleanu a fost primit şi de către viceprimarul ieşean Romeo Olteanu, care a menţionat că Primăria locală va asigura suma de 10.000 dolari pentru plata premiilor în cadrul turneului “Trofeul Municipiului Iaşi” şi va da tot concursul la organizarea acestui grandios turneu internaţional “futures” de tenis, la care vor fi prezenţi mulţi tineri sportivi de top din tenisului mondial, de pe toate meridianele lumii.
“Am văzut aici, la baza sportivă CFR Iaşi, o mare dorinţă de a organiza în bune condiţii turneul internaţional de tenis de la începutul lunii iulie. Pentru a da importanţa cuvenită acestui turneu, printre spectatori vor fi prezenţi şi nume grele din tenisul românesc, precum Florenţa Mihai, Andrei Dârzu, pereşedinta federaţiei Ruxandra Dragomir, iar dacă vor fi disponibili vrem să-i aducem la Iaşi şi pe Andrei Pavel şi Virginia Ruzici. Vrem să organizăm, cu ajutorul clubului sportiv CFR Iaşi o competiţie puternică de tenis în capitala Moldovei, despre care să se vorbească mult timp de-acum încolo. Printre priorităţile viitoare ale federaţiei este ca fiecare club să aibă sportivi legitimaţi la FR Tenis, sportivii de mare valoare să aibă contract cu clubul pentru care evoluează, iar copiii să aibă acces pe terenurile de tenis din toată ţara, inclusiv în regim de gratuitate pentru o perioadă de timp. În acest context, Clubul Sportiv CFR Iaşi are toate atuurile să devină cel mai puternic club de tenis din Iaşi, având această bază extrem de performantă”, a menţionat vicepreşedintele FRT Liviu Ursuleanu. În final, preşedintele Clubului Sportiv CFR Iaşi, George-Radu Pipa, ne-a declarat: “Suntem la a doua experienţă în organizarea unui turneu internaţional masculin de tenis din cadrul circuitului ITF al României, după cel de anul trecut. Vrem să facem la începutul lunii iulie un regal sportiv pe arenele noastre de tenis, să avem jucători şi invitaţi de seamă, iar pe viitor tenisul să progreseze mult în cadrul clubului nostru. Sper ca în 2010 să putem organiza chiar două turnee internaţionale de tenis la arenele CFR Iaşi, unul la masculin şi un altul la feminin. Mulţumesc anticipat tuturor celor care vor fi alături de noi în găzduirea şi organizarea TROFEULUI MUNICIPIULUI IAŞI, Primăriei ieşene, Federaţiei Române de Tenis, Consiliului Judeţean Iaşi şi diverşilor sponsori care iubesc tenisul de câmp”.  
Dan TEODORESCU
 

Cupa de Primăvara s-a încheiat cu succes la arenele de tenis CFR

În organizarea clubului sportiv CFR Iaşi, pe arena cu patru terenuri de zgură de cea mai bună calitate a bazei ceferiste din cartierul Alexandru cel Bun s-au încheiat întrecerile Cupei de Primăvară, pentru tinerii tenismeni cu vârste cuprinse între 10 ani şi 18 ani.

La turneul de tenis al cărui director de concurs a fost antrenorul ceferist Vergil Aghion, iar arbitru principal Constantin Bălaşa, au luat parte 76 de sportivi de la cluburile CFR Iaşi, Coreco Iaşi, Giglio Iaşi, TC Oana Iaşi, SCM Bacău, Select Suceava, Condor Piatra Neamţ, TC Bistriţa Bacău, CSŞ Unirea Iaşi, TC 2000 Bucureşti, Laminorul Roman şi CS Vergilius Iaşi.
Pe categorii de vârstă, podiumurile de premiere au fost următoarele:
- 10 ani fete: 1. Andreea Prisacariu (TC Oana Iaşi); 2. Nona Chiriac (SC Vergilius Iaşi); 3. Francesca Creţu (Giglio Iaşi);
- 10 ani băieţi: 1. Radu Săndulescu (Coreco Iaşi); 2. Andrei Murgeanu (CFR Iaşi); 3. Andrei Pietrariu (CSŞ Unirea Iaşi);
- 12 ani fete: 1. Brânduşa Grasu (Condor Piatra Neamţ); 2. Andreea Ciceu (TC Bistriţa Bacău); 3. Bianca Onofrei (CFR Iaşi);
- 12 ani băieţi: 1. Mihail Carja (Coreco Iaşi); 2. Mihail Eşanu (CFR Iaşi); 3. Tudor Găitan (Select Suceava);
- 14 ani fete: 1. Alexandra Zmău (CFR Iaşi); 2. Domnica Dron (TC 2000 Bucureşti); 3. Raluca Giosanu (Coreco Iaşi);
- 14 ani băieţi; 1. Eduard Adam (Coreco Iaşi); 2. Tudor Burghelea (SCM Bacău); 3-4. Alexandru Creţu (Giglio Iaşi) şi Adrian Ribac (CFR Iaşi);
- 16 ani băieţi; 1. Ştefan Carja (Coreco Iaşi); 2. Teodor Leahu (CFR Iaşi); 3. George Prisacaru (Giglio Iaşi);
- 18 ani băieţi: 1. Silviu Mistreanu (CSŞ Unirea Iaşi); 2. Cătălin Moroşan (Laminorul Roman); 3. Alex Tudurache (CFR Iaşi).
La sfârşitul competiţiei, directorul de concurs ieşean, Vergil Aghion, ne-a declarat: “A fost un turneu util tuturor participanţilor, cu meciuri spectaculoase la toate categoriile de vârstă. Baza sportivă CFR Iaşi a devenit acum atracţia tenisului ieşean, cu cele patru terenuri de zgură de cea mai bună calitate”. În final, preşedintele clubului organizator CFR Iaşi, George-Radu Pipa, a menţionat: “Clubul nostru devine pe zi ce trece o pepinieră de bază pentru tenisul ieşean, naţional şi de ce nu, chiar internaţional. Avem tenismeni de mare perspectivă şi valoare, precum Alexandra Zmău, Alex Tudurache, Teodor Leahu, Mihail Eşanu, Adrian Ribac, Bianca Onofrei şi Andrei Murgeanu, care fac cinste grupării nostre sportive. Clubul CFR Iaşi se pregăteşte acum să găzduiască la începutul lunii iulie turneul masculin internaţional cu nr. 9 din cadrul circuitului ITF Ion Ţiriac - România, denumit Turneul Municipiului Iaşi, unde vor fi prezenţi în competiţie jucători de mare perspectivă din tenisul mondial”.
Dan TEODORESCU

 

Iulie e şi în 2009 luna tenisului internaţional la baza CFR

Conform deciziei Comitetului Director al FR Tenis, forul din Capitală, condus acum de preşedinta Ruxandra Dragomir, a decis ca în acest an să subvenţioneze numai 8 turnee masculine şi 8 turnee feminine din circuitele ITF aferente României.

Din circuitul masculin au fost deja nominalizate cinci turnee şi deci Comitetul Director a hotărât miercuri, pe 15 aprilie, repartizarea celorlalte trei, clubul sportiv CFR Iaşi depunând şi el o cerere în acest sens, cu un dosar “beton” de susţinere a acestei cereri, cea mai tare piesă fiind apariţia pe site-ul ITF a unui material despre turneul de anul trecut, organizat tot pe arenele modernizate la baza sportivă CFR Iaşi, din cartierul Alexandru cel Bun. A fost, de fapt, singurul turneu din România nominalizat de ITF pe site-ul său, care a fost însoţit şi de două fotografii de la competiţie făcute de ofiţerul de presă al clubului moldav, Dan Teodorescu, cât şi de textul aferent. Aşadar, în cadrul turneelor de 10.000 dolari, la care se mai adaugă alţi 10.000 dolari oferiţi de sponsorul local, în cazul clubului sportiv CFR Iaşi de către Fundaţia Sportului Ieşean (pentru “prize money-ului” competiţiei şi plata licenţei ITF), repartiţia de miercuri, de la sediul FR Tenis, a fost următoarea: turneul F8: 29.06.2009 – 05.07.2009 (la Mediaş); turneul F9: 06.07.2009 – 12.07.2009 (la arenele de tenis CFR IAŞI); F10: 13.07.2009 – 19.07.2009 (la Cluj). În urma repartiţiei turneului “F 9” la Iaşi, Liviu Ursuleanu, cel care se ocupă din partea Comitetul Director al Federaţiei Române de Tenis de suportul organizatoric al circuitelor “Futures” feminin si masculin ne-a menţionat astăzi, 16 aprilie, următoarele: “Comitetul Director a acordat clubului sportiv CFR Iaşi organizarea turneului F 9, din luna iulie, cu mare încredere, având în vedere organizarea foarte bună de anul trecut, atunci când şi reprezentatul ITF a remarcat acest lucru pozitiv. Personal, sunt încântat că am să ajung şi eu la Iaşi pentru a viziona turneul, pentru că acolo am mulţi buni prieteni din lumea sportului. Oricum, în perioada următoare voi ajunge la Iaşi pentru a semna protocolul de organizare al turneului, care în acest an va putea purta orice nume doreşte clubul CFR Iaşi, cel mai bine fiind ca turneul să poarte totuşi numele sponsorului local, deoarece ştiu că Primăria ieşeană se implică şi susţine foarte mult sportul, inclusiv tenisul”. În replică, preşedintele clubului sportiv CFR Iaşi, George-Radu Pipa a menţionat: “Mulţumim conducerii Federaţiei Române de Tenis pentru faptul că a avut încredere în noi şi ne-a acordat un turneu de tenis ITF şi în acest an. Vrem ca totul să fie perfect din punctul nostru de vedere, al organizatorului, poate chiar şi mai bine ca anul trecut. Conducerea Fundaţiei Sportului Ieşean ne-a promis ajutorul financiar şi în acest an, deci totul va fi bine! Sper ca la Iaşi să vină mulţi tenismeni tineri valoroşi din România şi străinătate, de care să auzim numai lucruri frumoase în anii viitori, la turneele de Grand Slam de la Roland Garros, Wimbledon, Australia Open sau US Open”. Celelalte cinci turnee subvenţionate de FR Tenis, în intervalul 4 mai – 7 iunie 2009, vor fi cele de la Craiova, Bucureşti – CNT, Piteşti, Bucureşti - Ioana Futures Cup – BTT şi Bacău. În total, vor fi 15 turnee ITF de 10.000 dolari în România în acest an, dar numai opt subvenţionate de FR Tenis. Vor mai fi şi 3 turnee de 50.000 dolari, la Constanţa, Timişoara şi Braşov. Iaşul va organiza pentru a şaptea oară consecutiv un turneu masculin din circuitul ITF, primele şase fiind incluse în cadrul circuitului de tenis “Ţiriac Trophy”.
Dan TEODORESCU

 

CFR vrea să găzduiască şi în 2009 turneu de tenis "futures"

Conform unor decizii a noii conduceri de la FR Tenis, patronată acum de Ruxandra Dragomir, turneele din circuitul masculin ITF de tip Futures 2009, F1 până la F5, au fost înregistrate la ITF în regim de urgenţă, pentru a nu plăti amenzi de anulare întârziată, în valoare de 5.800 dolari pentru fiecare turneu, acestea, în ordine cronologică a calendarului competiţional fiind distribuite celor care îşi anunţaseră intenţia de a le organiza.

Datorită regimului de urgenţă amintit, FRT şi-a asumat răspunderea de subvenţionare a acestor turnee. Conform deciziei CD al FRT de a subvenţiona 8 turnee masculine şi 8 turnee feminine din circuitele amintite, în urma înregistrării celor 9 turnee la ITF şi datorită regulamentului ITF, care impune (pentru circuitul masculin) organizarea unei serii de cel puţin 3 turnee consecutive de 10.000 $, s-a hotarat:
- Din circuitul masculin vor fi subventionate turneele: F8: 29.06.09 – 05.07.09; F9: 06.07.09 – 12.07.09; F10: 13.07.09 – 19.07.09.
- Din circuitul feminin vor fi subvenţionate turneele care vor face parte din “Circuitul Ilie Năstase - Distrigaz Sud”: R5: 08.06.09 – 14.06.09; R7 20.07.09 – 26.07.09; R8: 27.07.09 – 02.08.09; R9: 03.08.09 – 09.08.09; R10: 10.08.09 – 16.08.09 – numai în cazul în care R5 nu se va ţine datorită termenului scurt de distribuire (termenul de anulare fiind 08.04.2009).
Pentru turneele subvenţionate data limită de depunere a cererii este 14 aprilie 2009, iar data la care va fi anunţată distribuirea este 22 aprilie 2009.
Condiţiile de atribuire a turneelor, în ordinea aplicabilităţii lor,  în cazul în care mai multe cluburi vor opta pentru organizarea unui turneu în aceeaşi perioadă, sunt:
1. Prioritate va avea clubul care nu a organizat un concurs subvenţionat din F1-F5 sau R1-R4 în 2009;
2. Prioritate va avea clubul care are continuitatea consecutivă cea mai lungă de organizare a turneului în acea perioadă calendaristică până în anul 2008 inclusiv;
3. Prioritate va avea clubul care organizează un turneu din circuitul ITF de tip Futures, nesubvenţionat prin FRT;
4. Apropierea geografică de turneul precedent, respectiv ulterior, din punct de vedere calendaristic.
Cererile pentru restul turneelor ITF de tip Futures se vor depune cel târziu cu 65 de zile înainte de data de începere a fiecăruia.
Condiţiile de subvenţionare pentru turneele masculine se prezintă astfel:
- FR Tenis va prelua cheltuielile de organizare a acestor turnee;- Organizatorilor le revine asigurarea “prize money-ului” şi plata licenţei ITF;- Taxele de înscriere vor fi încasate de organizator;

Cheltuielile de organizare sunt următoarele:- Barem arbitraj – 7 persoane;- Cazare, masa, transport arbitri;- barem asistenţă medicală, masă de prânz medic;- Mingi;- Înscripţionare şi montare banere;- Apă minerală / plată;- transport materiale FRT;- Cupe pentru finalişti;- Medicamente, trusă medicală.

Toate aceste cheltuieli de organizare se ridică la 10.000 dolari pentru un turneu, la care se mai adaugă altă sumă de circa 10.000 dolari oferită de clubul organizator pentru asigurarea “prize money-ului” şi plata licenţei ITF.
Conform deciziei FRT, Liviu Ursuleanu este persoana de contact din Comitetul Director în vederea suportului organizatoric din partea FRT al circuitelor “Futures” feminin si masculin. Aşa cum am amintit, atât în circuitul feminin cât şi în cel masculin vor exista câte 8 turnee “Futures” subvenţionate de către FRT.
În locul subvenţionării întregului circuit ITF de tip Futures, Comitetul Director al FRT a hotărât susţinerea a 16 turnee de juniori şi junioare pentru categoriile 14, 16 şi 18 ani precum şi a unor perioade de pregătire a sportivilor din loturile naţionale ale categoriilor amintite.
De menţionat că în circuitul masculin ITF din România (fostul circuit Ion Ţiriac), în intervalul 4 mai – 7 iunie, vor fi subvenţionate 5 turnee de către FRT, astfel: Craiova, Bucureşti – CNT, Piteşti, Bucureşti - Ioana Futures Cup – BTT şi Bacău. În data de 7 aprilie 2009, prin preşedintele Radu Pipa, Clubul Sportiv CFR Iaşi a depus şi el la sediul FR Tenis o cerere de preluare a unui turneu subvenţionat, din cele trei disponibile, F 8, F 9, F 10, din perioada iunie – iulie 2009. Vă reamintim că Iaşul a organizat şase ani la rând câte un turneu din cadrul circuitului Ion Ţiriac, ultima dată în vara anului 2008 la moderna arenă de tenis care aparţine de CS CFR Iaşi, acolo unde binecunoscutul Andrei Pavel a avut şi o întâlnire cu micii tenismeni din zonă în cadrul acţiunii “10 pentru Andrei Pavel”. Anul trecut, turneul masculin ITF de la arena de tenis CFR Iaşi, care are 4 terenuri de zgură de cea mai bună calitate şi tribune moderne pentru iubitorii “sportului alb”, plus un restaurant pentru sportivi situat tot în incinta bazei sportive din cartierul Alexandru cel Bun, a fost apreciat foarte bine de conducerea municipiului şi judeţului Iaşi, iar finala probei de simplu a fost transmisă în direct, pe durata a 3 ore de joc, de postul de televiziune TELE M. Clubul Sportiv CFR Iaşi prezintă şi în acest an toate condiţiile unei bune organizări a turneului masculin de tenis din circuitul ITF şi speră ca factorii de decizie din Capitală să asigure continuitatea tenisului de nivel internaţional în străvechea Capitală a Moldovei, aşa cum a promis de fapt şi noua preşedintă a FRT, Ruxandra Dragomir, cât şi noul director general adjunct al federaţiei, Silviu Matei, în campania dinaintea alegerilor, care s-a derulat şi la Iaşi, într-una din sălile de conferinţă ale Hotelului Astoria!
Dan TEODORESCU

 
Mai multe articole...