Haltere

CS CFR Iaşi - Performeri sportivi la finele lui 2020

În 2020, anul pandemiei de coronavirus, sportivii de la CS CFR Iaşi au participat la mai puţine competiţii în comparaţie cu anii precedenţi, dar au reuşit totuşi performanţe notabile la nivel naţional, iar la tenis chiar şi la nivel internaţional.
Clasamentele la finalul lui 2020 au fost:
- Individual:
1. Ilie Ciotoiu (haltere - CS CFR Iaşi - CSM Cluj - antrenor: Dănuţ Fron) - 3 medalii de aur la cat. 61 kg la Campionatele Naţionale de seniori;
2. Florin Opincă (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu) - 2 medalii de aur la individual clasic şi perechi la Campionatele Naţionale de seniori ;
3. Costică Ciurdea (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu) - 1 medalii de argint la individual clasic şi 1 medalie de aur la perechi la Campionatele Naţionale de seniori ;4. Răzvan Aghion (tenis - CS CFR Iaşi - antrenori: Vergil Aghion şi Raluca Aghion) - 5 medalii de aur, 6 medalii de argint şi 2 medalii de bronz la cat. 16 ani la turneele din calendarul naţional al FR Tenis, la simplu şi dublu, care au avut loc la Iaşi, Bucureşti, Bistriţa, Constanţa, Roman, Bacău. O medalie de bronz la turneul internaţional de tenis "Oradea Trophy", din calendarul mondial ITF junior, la cat. 16 ani.
5. Andrea Guţu (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei) - 1 medalie de argint la cat. 54 kg la Campionatele Naţionale de junioare;
6. Anabela Cătălina Coteţ (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei) - 1 medalie de bronz la cat. 80 kg la Campionatele Naţionale de junioare;
7. Ştefan Atincăi (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron) - 3 medalii de argint la cat. 45 kg la Campionatele Naţionale de juniori - U15;
8. Marius Pagu (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron) - 2 medalii de argint şi 1 medalie de bronz la cat. 40 kg la Campionatele Naţionale de juniori - U15;
9. Ion Cercel (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu) - locul 4 la individual clasic la Campionatele Naţionale de seniori;
10. Andrei Seliman (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Costică Ciurdea) - 1 medalie de bronz la individual clasic la Campionatele Naţionale de popice pentru cadeţi - U18
11. Ştefan Robu (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron) - 2 locuri 4 şi 1 loc 5 la cat. 102 kg la Campionatele Naţionale de tineret U 23 şi Ştefan Baciu (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron) - locul 3 la grupa B la cat. 109 lg la Campionatele Naţionale de seniori;
12. Renato Constantin Gavril (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei) - 1 medalie de aur la cat. 72 kg la Campionatele Naţionale de cadeţi.
- Echipe:
1. CFR Olimpia ACB Iaşi (popice - antrenor: Remus Antimirescu) - 1 medalie de argint - vicecampioană naţională la seniori. Componenţa lotului echipei ieşene de popice a fost: Florin Opincă, Mihai Gabriel Benghiac, Iulian Gabriel Cucu, Ion Cercel, Andrei Seliman, Ştefan Ouatu, Remus Antimirescu, Costică Ciurdea.
În toamna anului 2020, antrenorii emeriţi ceferişti Nicu Brânzei şi Petru Ciorbă au devenit cetăţeni de onoare ai municipiului Iaşi, pe "lista de aşteptare" fiind şi Dănuţ Fron şi Remus Antimirescu.
Ing. DAN TEODORESCU
Director sportiv la CS CFR Iaşi


 

Final de sezon competiţional la CS CFR Iaşi


În 2020, anul pandemiei de coronavirus, sportivii de la CS CFR Iaşi au participat la mai puţine competiţii în comparaţie cu anii precedenţi, dar au reuşit totuşi performanţe notabile la nivel naţional. Ne bucură revenirea în sportul de performanţă a halterofilului ieşean Ilie Ciotoiu, cel care, cu dublă legitimare CS CFR Iaşi-CSM Cluj a câştigat trei medalii de aur la Campionatele Naţionale de seniori, la categoria 61 kg, cu 105 kg la smuls, 128 kg la aruncat şi cu un total olimpic de 233 kg.
S-au mai remarcat popicarii Florin Opincă şi Costică Ciurdea, campioni la individual clasic şi respectiv perechi la Campionatele Naţionale de seniori.
La individual, clasamentul sportivilor ceferişti ieşeni la finele anului 2020 se prezintă astfel:
1. Ilie Ciotoiu (haltere - CS CFR Iaşi / CSM Cluj - antrenor: Dănuţ Fron);
2. Florin Opincă (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu);
3. Costică Ciurdea (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu);
4. Răzvan Aghion (tenis - CS CFR Iaşi - antrenori: Vergil Aghion şi Raluca Aghion);
5. Andrea Guţu (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei);
6. Cătălina Coteţ (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei);
7. Marius Pagu (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron);
8. Ştefan Atincăi (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron);
9. Ion Cercel (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Remus Antimirescu);
10. Andrei Seliman (popice - CFR Olimpia ACB Iaşi - antrenor: Costică Ciurdea)
11. Ştefan Robu şi Ştefan Baciu (haltere - CS CFR Iaşi - antrenor: Dănuţ Fron);
12. Renato Constantin Gavril (box - CFR-CSŞ Unirea Iaşi - antrenori: Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei).
S-a mai remarcat ieşeanca Bianca Cobzaru, care a făcut multe antrenamente în sala de box a clubului CFR Iaşi, dar care aparţine acum de CSA Steaua Bucureşti.
Să mai menţionăm şi faptul că, din păcate, binecunoscuta halterofilă ceferistă Ionela Atincăi a abandonat în acest moment sportul de performanţă, din motive personale!
Pe echipe s-a remarcat gruparea de seniori CFR Olimpia ACB Iaşi, antrenată de Remus Antimirescu, care a devenit vicecampioană naţională după ce campionatul a fost îngheţat spre final, din cauza pandemiei din acest an.
În toamna anului 2020, antrenorii emeriţi ceferişti Nicu Brânzei şi Petru Ciorbă au devenit cetăţeni de onoare ai municipiului Iaşi, pe "lista de aşteptare" fiind şi Dănuţ Fron şi Remus Antimirescu.
DAN TEODORESCU
 

Salbă de medalii pentru halterofilii ieşeni

SALBA  DE MEDALII (5 DE ARGINT SI 1 DE BRONZ), PENTRU HALTEROFILII CEFERISTI DE LA IASI, LA CN DE HALTERE JUNIORI, U 15 SI U 17, CE SE AFLA IN PLINA DESFASURARE LA ARAD..MEDALIAŢII DE LA CS CFR IASI AU FOST PAGU MARIUS SI ATINCAI STEFAN, ANTRENATI DE DANUT FRON.(Dan Teodorescu)

 

Ionela Atincăi a devenit instructor sportiv

Joi, 5 martie 2020,  la sediul Direcţiei Judetene pentru Sport şi Tineret din Iaşi a avut loc un eveniment special, deoarece halterofila Ionela Atincăi a primit carnetul de instructor sportiv in ramura de sport haltere.după cum ne-a informat antrenorul ceferist Dănuţ Fron. Domnul consilier Alexandru Cişman a înmânat carnetul de instructor sportiv elevei de la LPS Iaşi, Ionela Atincăi, care rămâne în continuare şi una dintre cele mai bune sportive a clubului CFR Iaşi.
Secţia de haltere de la CS CFR Iaşi se pregăteşte în acest moment pentru abordarea primelor faze competiţionale din cadrul Campionatelor Naţionale de profil, la diferite categorii de vârstă.
În altă orfine de idei, echipa de popice juniori CFR Olimpia ACB Iaşi, sub conducerea antrenorului Costică Ciurdea, va avea un ultim meci de campionat în deplasare, la KSE Tg. Secuiesc, iar săptămâna viitoare va participa la turneul final de la Ploieşti, cu şanse de a urca pe podium. Haide Iaşu' !!!
DAN TEODORESCU
 

Haltere CFR Iaşi - Program competiţional pe 2020

 

 

FR Haltere a elaborat programul competiţional

 

pentru anul 2020, printre cluburile

 

participante fiind şi CFR Iaşi, sportivii noştri

 

fiind antrenaţi de dl. Dănuţ Fron. Succes

 

participanţilor ! Hai CFR Iaşi !

 
Mai multe articole...