Box

Aur, argint şi bronz pentru pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi

În această săptămână s-au derulat la Ploieşti CUPA ROMANIEI la box pentru juniori, acolo unde au fost prezenţi şi şase pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, antrenaţi de Nicu Brânzei.

Continuare...

 

Boxerii lui Nicu Brânzei se mută la Ploieşti

BOXÎn intervalul 3-8 martie, la Ploieşti se desfăşoară întrecerile Cupei României la box pentru juniori, cu participarea a tuturor cluburilor de profil din ţară. Din cadrul secţiei de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi, sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, la competiţia prahoveană vor participa patru tineri sportivi, ei fiind Bogdan-Ioan Atasiei (cat. 70 kg), Andrei-Ioan Rotundu (cat. 46 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 52 kg) şi Bogdan Şoreanu (cat. 66 kg). În afară de CS CFR Iaşi, la deplasarea boxerilor ieşeni la Ploieşti a contribuit şi directorul DSV Ionel Bondoc, un pasionat al sportului cu mănuşi. Competiţia contează şi ca un criteriu de selecţie pentru lotul naţional de juniori, condus de Titi Tudor “Prosop”, primul antrenor al lui Leonard Doroftei.

 

Box de la CFR Iaşi cu campionul naţional Benone Marcu

Cu gândul la turneul preolimpic de la Pescara (Italia) ceferistul Benone Marcu triumfă în “Cupa Unirii” şi aşteaptă “Cupa României”!

Continuare...