Box

O veste bună şi una rea pentru verii Marin

Conform celor mentionate de antrenorul iesean Nicu Branzei, aflat la Cupa Romaniei de box de la Pecica, Alexandru Marin (CFR-CSS Unirea Iasi, cat. 56 kg / FOTO) a fost astazi declarat invins la puncte de catre Ionut Baluta (CS Navodari). "Alex Marin a fost furat clar in acest meci !", a mai declarat antrenorul Nicu Branzei.Ceferistul iesean va primi totusi medalia de bronz a categoriei, pentru evolutia sa de pana acum.
In schimb, varul lui Alex, Dragos Marin (CSM-Gladiatorul Iasi) a cistigat partida sustinuta in aceasta seara impotriva pugilistului Catalin Sandu (SC Bacau) si a ajuns astfel in finala categoriei la care participa, cea de 60 kg. Verii Alexandru Marin si Dragos Marin se pregatesc acum sub comanda antrenorilor Constantin Dreer si Mitica Agavriloaie, dar raman in continuare la cluburi diferite.
Tot de la CSM-Gladiatorul Iaşi, boxerul Traian Lupu a pierdut ieri partida susţinută în cadrul categoriei 64 kg, in fata lui Veronel Tărău (CS Târgu Jiu).
DAN TEODORESCU

 

Boxerii de la CFR Iaşi participă la Cupa României de la Pecica

* Box Club Pecica şi Adolf Ivanovici şi-au asumat, din nou, rolul de organizatori ai unui eveniment pugilistic de înaltă ţinută – Cupa României la box pentru seniori

Şi de această dată cu sprijinul primarului Aradului, Gheorghe Falcă şi al Consiliului Local Municipal (au aprobat 7 000 lei pentru această competiţie), precum şi al primarului de Pecica, Petru Antal. De altfel, Cupa României de box pentru seniori – criteriu de calificare pentru turneele preolimpice – se desfăşoară, în premieră, în oraşul Pecica.
Gongul inaugural se va auzi marţi, 6 martie, ora 16.00, în sala de sport din Pecica, în prealabil (de la ora 11.00), la Hotelul Parc având loc o festivitate de deschidere şi cântarul oficial.

Clubul Sportiv CFR Iaşi are trei participanţi la competiţia arădeană, ei fiind Marius Mardar (cat. 49 kg) şi Florin Ovidiu Goian (cat.60 kg), ambii pregătiţi de Nicu Brânzei, plus consacratul Alexandru Marin (cat. 56 kg), care în prezent şi-a schimbat antrenorul şi se pregăteşte sub comanda lui Constantin Dreer şi Mitică Agavriloaie, dar rămâne în continuare legitimat la CS CFR Iaşi. Mai sunt prezenţi la competiţie pugiliştii Dragoş Marin şi Traian Lupu, ambii de la CSM-Gladiatorul Iaşi. Referitor la participarea la Cupa României de la Pecica, Alexandru Marin ne-a declarat: "Am venit să câştig aici un nou trofeu şi sper să cuceresc medalia de aur la finalul turneului. De câteva zile mă antrenez cu doi antrenori noi pentru mine şi lucrurile sunt pe făgaşul normal. Chiar dacă nu mă mai pregătesc acum cu maestrul Nicu Brânzei, eu tot de clubul CFR Iaşi aparţin şi nu voi pleca în altă parte !".
*** ULTIMA ORA: Primele rezultate de marti, cu implicatii iesene, de la prima gala a Cupei Romaniei la box seniori, de la Pecica au fost:
- Cat. 49 kg: Marius Ionut Mardar (CFR-CSS Unirea Iasi) pierde la puncte in fata lui Petre Bunea (Metrorex Bucuresti)
- Cat. 56 kg: Alexandru Marin (CFR-CSS Unirea Iasi) bate la puncte pe Bogdan Negru (AMEFA Arad)
- Cat. 60 kg: Florin Ovidiu Goian (CFR-CSS Unirea Iasi) pierde prin abandon in repriza 3 in fata lui Marius Niculescu (Steaua Bucuresti) si Dragos Marin (CSM-Gladiatorul Iasi) bate la puncte pe Claudiu Clenciu (CS Tg. Jiu)
- Cat. 64 kg: Traian Lupu (CSM-Gladiatorul Iasi) bate la puncte pe Petru Bujoreanu (CS Falticeni)
Informatiile ne-au fost transmise de la Pecica de catre antrenorul de box Nicu Branzei, de la CFR Iasi, care a declarat ca elevul sau Mardar a fost "furat" ca in codru in meciul sustinut impotriva lui Bunea !
DAN TEODORESCU

 

Ceferistul Alex Marin pierde în extremis participarea la turneul de calificare la J.O. de la Londra

* Noua meciuri de box, patru la amatori şi cinci la profesionişti au fost programate în seara zilei de 9 februarie, în cadrul galei “Invincibilii 6”, din sala Rapid din Capitală

În cel mai echilibrat meci la amatori (FOTO), Răzvan Andreiana (Dinamo Bucureşti) l-a învins destul de greu la puncte pe Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi, asistat la colţul ringului de antrenorul Nicu Brânzei), în cadrul categoriei 56 kg. Alex Marin, la doar 20 ani (vârstă pe care o va împlini pe 29 martie 2012) nu s-a făcut deloc de râs în faţa galonatului său adversar, cu multe victorii pe plan naţional şi internaţional şi rămâne în continuare o mare speranţă a boxului românesc. După un parcurs cu trenul pe ruta Iaşi – Bucureşti Nord de 23 ore şi după ce au stat ieri înzepeziţi în gara Mărăşeşti timp de 9 ore, antrenorul Nicu Brânzei şi elevul său Alexandru Marin au demonstrat că pasiunea pentru boxul de foarte bună calitate poate face minuni pe ringul magic, iar subprefectul Bogdan Şaramet, fost şi el rugbyst de mare performanţă nu cu mult timp în urmă, a ales bine când a dorit să-l susţină financiar pe talentatului boxer ceferist ieşean.
La finalul luptei dintre Răzvan Andreiana şi Alexandru Marin, antrenorul ieşean Nicu Brânzei ne-a declarat: “Îmi vine să plâng acum după ce am auzit ce condiţii a avut Andreiana pentru pregătirea acestui meci, faţă de noi, care nici adversar pe măsura lui Alex nu am avut la Iaşi, în scurta perioadă de pregătire a meciului din această seară. Totuşi, împreună vom merge mai departe şi eu cred că Nicu Brânzei şi Alexandru Marin vor face şi pe viitor un cuplu de temut în boxul românesc ! Chiar dacă am pierdut în detrimentul lui Andreiana participarea la turneul preolimpic de la Istanbul, din aprilie, mai este o Olimpiadă şi în 2016, atunci cînd Alexandru Marin va avea doar 24 ani şi cu siguranţă mai multă experienţă în boxul pentru seniori”.
În celelalte meciuri de la amatori, am fost consemnate rezultatele:
- Feminin, categoria 75 kg: Luminiţa Turcin bate la puncte pe Diana Gherghel;
- Feminin, categoria 51 kg: Steluţa Duţă bate prin abandon în repriza 3 pe Mariana Răducanu;
- Masculin - categoria 69 kg: Ionuţ Gheorghe bate la puncte pe Georgian Popescu.
După cele patru meciuri de la amatori, au urmat în Sala Rapid din Capitală cele cinci meciuri de la profesionişti, primele două, care s-au încheiat înainte de limită, prezentând următoarele rezultate:
- CORINA CÂRLESCU (CS Cotnari-Scorpions Iaşi, antrenor: Mihai Constantin) bate prin K.O. tehnic în prima repriză pe ALEKSANDRA PETROVA (Bulgaria).
După câteva secunde de la debutul meciului, Petrova a călcat “strâmb” şi a trebuit să abandoneze, după ce a fost scoasă pe braţe din ring !
- RĂZVAN COJANU bate prin K.O în repriza 2 pe BEKIM PAGGA (Germania)
Colosul din Câmpulung Muscel, care a debutat în 2011 în boxul profesionist şi care se antrenează în SUA în acest moment, nu i-a dat nici o şansă adversarului său, care se “ruga” în repriza a doua de antrenorul său, să-l abandoneze !
În continuare, RONALD GAVRIL l-a învins la puncte pe ANDREIJ LOGINOVS (Letonia), iar BOGDAN DINU l-a învins prin K.O. în repria 1 pe MUHAMMED ALI (Germania).
În meciul vedetă al galei, VIOREL SIMION l-a învins la puncte după 12 reprize pe mexicanul EDGAR RIOVALLE.
DAN TEODORESCU

 

Alex Marin şi Nicu Brânzei: În drum spre Bucureşti, dar înzăpeziţi pe calea ferată la Mărăşeşti

* Patru meciuri de box profesionist masculin şi unul feminin sunt programate în gala “Invincibilii 6” de pe 9 februarie, de la sala Rapid din Capitală, când Viorel Simion îşi va apăra centura de campion WBC International la categoria pană

Pe lângă acestea, vor mai avea loc şi trei dispute de box amator, dintre care două feminine. În unul dintre meciurile masculine de la amatori, la categoria 56 kg, ieşeanul Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea, asistat la colţul ringului de antrenorul Nicu Brânzei / vezi FOTO) îl va întâlni pe dinamovistul Răzvan Andreiana, pentru un loc în echipa României la turneul preolimpic de la Istanbul, din aprilie 2012. Plecat marţi seara din Iaşi spre Bucureşti, cu trenul, echipajul ieşean format din pugilistul Alexandru Marin şi antrenorul Nicu Brânzei a ajuns în dimineaţa zilei de miercuri, 8 februarie, de-abia la Mărăşeşti, în jurul orei 7.00. Trenul a staţionat apoi în gara Mărăşeşti timp de peste 9 ore, până la ora 16.15, din cauza faptului că linia era blocată de zăpadă. În jurul ultimei ore menţionate, trenul a plecat în sfârşit spre Bucureşti, unde se speră că va ajunge cu bine. Din trenul înzăpezit la Mărăşeşti, antrenorul Nicu Brânzei ne-a relatat: “Avem noroc că în tren este cald, am avut la noi mâncare şi apă. Sper că până mâine dimineaţă să ajungem cu bine la Bucureşti, am vorbit la telefon cu cei de la FR Box, care au înţeles situaţia şi au spus că ne aşteaptă la gara Bucureşti Nord, la sosirea trenului. Stând în tren, am aflat şi o veste bună, aceea că la Londra, fostul nostru pugilist Cristian Hodorogea şi-a deschis propria sală de box şi a spus că ne aşteaptă la inaugurarea ei. Bine ar fi ca Alexandru Marin să poată reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra, din acest an, că acum avem unde să ne antrenăm !”.
În completarea antrenorului Nicu Brânzei, în jurul orei 17.30, când trenul era ajuns la Focşani, tânărul pugilist ceferist ieşean Alexandru Marin (care va împlini doar 20 ani, pe 29 martie 2012), ne-a menţionat: “Când am ajuns la 7 dimineaţa la Mărăşeşti, eu credeam că suntem deja la Bucureşti şi am vrut să mă dau jos din tren. Apoi m-am oprit la locul meu, când am văzut că pe tabla de la gară scrie Mărăşeşti... Despre meciul cu Andreiana ce pot spune, doar că îmi doresc nespus victoria, dar îmi doresc o victorie clară, să-l bat clar, ca să pot să fiu declarat învingător de către juriul din Bucureşti !”.

* Programul Galei de box “Invincibilii 6” din Bucureşti

Revenind la gala de box “Invincibilii 6”, din 9 februarie 2012, ora 19.00, de la Sala Rapid din Bucureşti, vă prezentăm în continuare programul ei:
- RĂZVAN COJANU - BEKIM PAGGA
Colosul din Câmpulung Muscel a debutat în 2011 în boxul profesionist după ce ani de-a rândul a făcut legea în boxul amator din România. Două victorii şi un eşec sunt consemnate în palmaresul sportivului de 2,02 metri, care se antrenează în SUA sub comanda lui James Toney şi Lamon Brewster. La primul lui meci profesionist din România, adversar îi va fi germanul Bekim Pagga, un "bătrânel" de 40 de ani, care are un singur meci profesionist în palmares, în toamna trecută, câştigat însă prin KO.
- RONALD GAVRIL - ANDREIJ LOGINOVS
Ronald se antrenează la rândul său în SUA alături de James Toney, cel care îi va sta şi în colţ joia viitoare. Adversar îi va fi un leton, Andrejs Loginovs, iar meciul va conta pentru categoria supermijlocie. În vârstă de 23 de ani, letonul a înregistrat 8 victorii şi 13 înfrângeri în scurta sa carieră, în timp ce românul abia a debutat, toamna trecută, la profesionişti.
- BOGDAN DINU - MUHAMMED ALI
Dinu va avea un adversar cu nume mare, Ali, precum fostul mare campion mondial. Muhammed are 31 de ani şi în carieră a bifat 7 victorii şi 11 înfrângeri. Dinu (25 de ani) caută să obţină cea de-al şaptelea succes din tot atâtea posibile la profesionişti.
- CORINA CÂRLESCU – ALEKSANDRA PETROVA
Ieşeanca Corina Cârlescu, de la CS Cotnari-Scorpions, va reveni în ring după ce în vară s-a bătut pentru titlul mondial WIBF în Germania. Învinsă la limită de Oezlem Sahin, Corina Cârlescu se va lupta pe 9 februarie cu Aleksandra Petrova, care a înlocuit-o în ultimul moment pe bulgăroaica Plamena Ţiguralova, în căutarea victoriei cu numărul 6.
- VIOREL SIMION vs EDGAR RIOVALLE
Este fără doar şi poate meciul vedetă al galei, dar şi cel mai important din cariera lui Viorel Simion. Este al doilea pas pe care românul îl face în încercarea de a deveni campion mondial, după ce primul s-a încheiat cu un upercut la ficat marca Bute contra unui filipinez. Simion îl va avea ca adversar pe mexicanul Edgar Riovalle, numărul 16 în topul mondial WBC. O victorie l-ar propulsa pentru un meci cu titlul WBC Silver pe masă.
În cadrul galei, în deschiderea ei, vor mai avea loc şi trei meciuri la amatori, dintre componenţii loturilor olimpice ale României, astfel:
- Masculin - categoria 56 kg: Răzvan Andreiana - Alexandru Marin;
- Feminin - categoria 51 kg: Steluţa Duţă - Mariana Răducanu;
- Feminin - categoria 75 kg: Luminiţa Turcin - Diana Gherghel.     Intrarea este liberă la gala de box de pe 9 februarie, de la Sala Rapid din Capitală.
DAN TEODORESCU
ULTIMA ORĂ: Miercuri seara, la ora 22.00, Alex Marin şi Nicu Branzei au ajuns, în sfârşit, la Bucureşti, după o călătorie cu trenul de circa 23 ore !!!

 

Ieşenii Alexandru Marin şi Corina Cârlescu vor urca pe ringul magic la gala “Invincibilii 6”

* Ceferistul ieşean Alex Marin, asistat la colţul ringului de antrenorii Nicu Brânzei şi Constantin Brânzei se va lupta cu Răzvan Andreiana pentru un loc la turneul preolimpic de calificare la J.O. - Londra 2012

Boxerul Viorel Simion va lupta pentru titlul WBC International la categoria pană în data de 9 februarie 2012, cu mexicanul Edgar Riovalle, în cadrul galei profesioniste “Invincibilii 6″, eveniment care va avea loc la Sala Rapid din Bucureşti. Gala va începe la ora 19.00, programând pe lângă cinci meciuri la profesionişti şi trei meciuri de box amator, în care vor evolua sportivi ai loturilor olimpice de box ale României.
”Greul” Bogdan Dinu (6 victorii - 3 prin KO) va boxa pe durata a 6 reprize cu germanul Muhammed Ali (7 victorii, 6 prin KO, 11 înfrângeri, dintre care 8 prin KO).
Gala profesionistă cuprinde şi trei meciuri feminine, unul la profesionism şi două la amatoare.
Vor urca treptele ringului din Giuleşti şi doi boxeri ieşeni, ei fiind Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi, la amatori, care va lupta pentru un loc la turneul preolimpic de calificare la JO Londra 2012) şi Corina Cârlescu (Cotnari-Scorpions Iaşi). 
Referitor la gala de box din Capitală, antrenorul ceferist ieşean Nicu Brânzei ne-a declarat: “Alex Marin se pregăteşte intens pentru lupta cu Răzvan Andreiana din 9 februarie, pentru a demonstra tuturor că la categoria sa de greutate este cel mai bun din ţară, chiar dacă este în primi săi ani la seniori şi va împlini în martie doar 20 ani. Sperăm ca arbitrajul să fie unul corect şi cel mai bun să câştige !”.
Programul galei bucureştene se prezintă astfel:
- Titlul WBC International (categoria pană, 12 reprize):
Viorel Simion - Edgar Riovalle (Mexic)
- Categoria grea (6 reprize):
Bogdan Dinu - Muhammed Ali (Germania)
Categoria supermijlocie:
Ronald Gavril - Andreij Loginovs (Litunaia)
- Categoria grea (4 reprize):
Răzvan Cojanu - Bekim Pagga (Germania)
- Feminin - categoria semi-muscă (4 runde):
Corina Cârlescu (5 victorii, 4 înfrângeri) - Plamena Ţigularova (Bulgaria, debut)
AMATORI
- Categoria 56 kg:
Răzvan Andreiana (Dinamo Bucureşti) - Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi)
- Feminin - categoria 51 kg:
Steluţa Duţă - Mariana Răducanu
- Feminin - categoria 75 kg:
Luminiţa Turcin - Diana Gherghel.
DAN TEODORESCU

 

Participare internaţională la Cupa Unirii la box

* Pugilişti de la şapte cluburi din România şi Republica Moldova au concurat la competiţia dedicată aniversării a 153 de ani de la Unirea Principatelor Române

În Sala CSM din Iaşi, Cupa Unirii la box a „unit” recent 42 de sportivi de la 7 cluburi din ţară şi străinătate, din dreapta şi stânga Prutului. Cluburile participante au fost CSŞ Hânceşti (Republica Moldova), Progym Gheorghieni, CS Torpedo Zărneşti, CSM Iaşi, Nicolina Iaşi, Soroceanu-CSŞ Unirea Iaşi şi CFR-CSŞ Unirea Iaşi, ultimul fiind şi organizatorul competiţiei, prin contribuţia antrenorilor Nicu Brânzei şi Constantin “Tinu” Brânzei.
Prima ediţie a turneului  international de box "CUPA UNIRII"  a fost adjudecată de clubul gazdă CFR-CSŞ Unirea Iaşi, care a avut şi cei mai mulţi pugilişti care au intrat în ring, dar şi cei mai mulţi învingători. Locul 2 a fost ocupat de moldovenii din stânga Prutului de la CSŞ Hânceşti, iar pe locul 3 s-au clasat pugiliştii de la CSM Iaşi.
În cele două gale care au avut loc, au fost înregistrate următoarele rezultate:

- Sâmbătă (21 ianuarie 2012, gala I):

COPII (3 reprize x 1 minut):
- Cat. 28 KG: BUCĂ ADRIAN (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. MERLĂ GABRIEL (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI);
CADEŢI (3 x 2’):
- Cat. 46 KG: LĂCUSTĂ ARMANDO (CSM IAŞI) b.p. DIMA DENIS (CS TORPEDO ZĂRNEŞTI);    
JUNIORI (3 x 2’)
- Cat. 51 KG: ANCUŞ ALEXANDRU (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. IACOB VLĂDUŢ (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. 54 KG: ZARAFAN MARCEL (CSM IAŞI) b.p. BUŞCĂ DORIN (CSŞ HÂNCEŞTI);
- Cat. 60 KG: MOLDOVAN ROMICĂ (SOROCEANU - CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. BURDUŢA ALEXANDRU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. 64 KG: PAVEL ŞTEFAN (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. ADOCHIEI EDY (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
TINERET (3 x 3’):
- Cat. 56 KG: BUTNARU ION (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. URSACHE SEBI (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. 60 KG: CIOBANU COSMIN (SOROCEANU - CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MIHĂILESCU GABRIEL (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);      
- Cat. 60 KG: ANDRONACHE IONUŢ (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. ALEXOAIEI SORIN (CSM IAŞI);
- Cat. 64 KG: PARNICĂ SERGIU (CSM IAŞI) b.p. STĂLNICEANU SERGIU (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI);    
- Cat. 64 KG: MOCANU DANIEL (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MANEA SEBI (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI); 
- Cat. 64 KG: GOIAN OVIDIU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MIHALACHE VLĂDUŢ (CSM IAŞI);
- Cat. +91 KG: TANASIU ŞTEFAN (CSM IAŞI) b.p. BOTEZATU VLADIMIR (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
SENIORI (3 x 3’):
- Cat. 50 KG: MOSNEGUŢA IGOR (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. AŞTEFANEI ANDREI (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);    
- Cat. 57 KG: MARIN ALEXANDRU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p CSIBI ATTILA (PROGYM GHEORGHIENI).

- Duminică (22 ianuarie 2012, gala a II-a):

COPII (3 x 1’):
- Cat. 28 KG: BUCŞĂ ADRIAN (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. POPA COSMIN (CS TORPEDO ZĂRNEŞTI);
CADETI (3 x 2’):
- Cat. 46 KG: LĂCUSTĂ ARMANDO (CSM  IAŞI) b.p. DIMA DENIS (CS TORPEDO ZĂRNEŞTI);
JUNIORI (3 x 2’):
- Cat. 51 KG: BUCŞĂ DORIN (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. IACOB VLĂDUŢ (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);    
- Cat. 54 KG: ANCUŞ ALEXANDRU (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. ZARAFAN MARCEL (CSM  IAŞI);    
- Cat. 60 KG: MOLDOVAN ROMICA (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. BURDUŢA ALEXANDRU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. 64 KG: PAVEL ŞTEFAN (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. ADOCHIEI EDY (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);
SENIORI (3 x 3’):
- Cat. 50 KG: CSIBI ATTILA (PROGYM GHEORGHIENI) b.p. AFTANASEI BOGDAN (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);    
- Cat. 57 KG: MARIN ALEXANDRU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MOSNEGUŢĂ IGOR (CSŞ HÂNCEŞTI);
TINERET (3 x 3’):
- Cat. 56 KG: BUTNARU ION (CSŞ HÂNCEŞTI) b.p. URSACHE SEBI (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. 60 KG: CIOBANU COSMIN (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MIHĂILESCU GABRIEL (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI);      
- Cat. 60 KG: ANDRONACHE IONUŢ (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. ALEXOAIEI SORIN (CSM IAŞI);
- Cat. 64 KG: MANEA SEBI (SOROCEANU – CSŞ UNIREAIAŞI) b.p. PARNICA SERGIU (CSM IAŞI);
- Cat. 64 KG: GOIAN OVIDIU (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. MIHALACHE VLĂDUŢ (CSM IAŞI);
- Cat. 64 KG: MOCANU DANIEL (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. STĂLNICEANU SERGIU (SOROCEANU – CSŞ UNIREA IAŞI);
- Cat. +91KG: BOTEZATU VLADIMIR (CFR-CSŞ UNIREA IAŞI) b.p. TANASIU ŞTEFAN (CSM IAŞI);
În final, antrenorii secţiei de box de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, Nicu Brânzei şi Constantin “Tinu” Brânzei, ne-au declarat la unison următoarele: “Mulţumim pentru ajutorul acordat în organizarea primei ediţii a Cupei Unirii la box domnilor Ciprian Paraschiv şi Alexandru Cişman, de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, conducerilor Liceului cu Program Sportiv Iaşi, Liceului
Mihail Sturdza, Liceului Metalurgic, domnului director Viorel Hudac, de la CSŞ Unirea Iaşi şi domnului preşedinte George-Radu Pipa de la CS CFR Iaşi. A fost în final un turneu foarte util pentru boxerii participanţi, dar şi pentru noi antrenorii, la începutul unui an olimpic 2012”.
Să mai menţionăm că în ziua de 9 februarie 2012, la Bucureşti, la solicitarea clubului ceferist ieşean şi la invitaţia antrenorului federat Valentin Vrânceanu (FR Box), Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) va boxa cu marele său rival Răzvan Andreiana, pentru un loc la turneul preolimpic de calificare la J.O. de la Londra 2012. Meciul este programat în deschiderea galei profesioniste din Sala Rapid din Capitală, acolo unde campionul WBC International la pană, românul Viorel Simion, se va confrunta în “ringul magic” cu mexicanul Edgar Riovalle.
DAN TEODORESCU

 
Mai multe articole...