Alexandra Zmau va lupta simbata pentru pastrarea titlului de campioana la dublu

In cadrul Campionatelor Nationale de Iarna de la categoria 14 ani, Centrul National de Tenis din Bucuresti a gazduit vineri dupa-amiaza, pe 15 ianuarie, semifinalele probei de dublu fete

Dupa un joc entuziasmant, cuplul Alexandra Zmau (CFR Iasi) - Teodora Rotaru (TC AS Pitesti) a invins cu categoricul scor de 6-2, 6-1 perechea Raluca Ciufrila - Oana-Georgeta Simion (Steaua Bucuresti). Simbata, pe 16 ianuarie, in finala probei de dublu, Zmau si Rotaru se vor confrunta cu invingatoarea partidei dintre Ilka Csoregi/ Andreea Gradinaru si Irina Fetecau (fiica ziaristului sportiv Adrian Fetecau, prezent in rindul spectatorilor)/ Daniela Gilca, meci care se joaca la aceasta ora!
La finalul partidei din prima semifinala de dublu fete, incheiata in urma cu doar citeva minute, am consemnat urmatoarele declaratii din tabara clubului sportiv CFR Iasi:
- Alexandra Zmau: "A fost un meci extrem de greu, nu va luati dupa scorul categoric cu care am cistigat. Ma inteleg foarte bine cu partenera mea de dublu, Teodora Rotaru si vrem sa ne mentinem titlul de campioane miine, in disputa din finala. Cred ca vom juca cu Csoregi-Gradinaru, ele sint principalele favorite, daca nu va fi si aici o surpriza, cum surpriza a fost si cu mine, cind am pierdut in primul tur la simplu, la stelista Raluca Ciufrila, numai ca in aceasta dupa-amiaza eu mi-am luat revansa impotriva ei!";
- Vergil Aghion (antrenor): "Zmau si Rotaru si-au aratat astazi adevarata lor valoare. A fost un meci dominat clar de acest cuplu campion en-titre, iar eleva mea, Alexandra Zmau, a evoluat excelent".
De remarcat ca miine, in semifinalele probei de simplu baieti, tot la cat. 14 ani, ieseanul Bogdan Apostol (acum la Correco, fost in trecut la CFR Iasi) il va intilni pe Andrei Crapcenco (ICMRS Galati).
Tot in semifinalele probei de simplu, dar la fete, Teodora Rotaru (TC AS Pitesti) se va confrunta tot miine cu Alexandra Turcu (Steaua Bucuresti).
Dan TEODORESCU